Întîmplare din viața unei femei care își dorea un copil

Dumnezeu ne dorește aproape. Încercările vieții tot spre El trebuie să ne aducă, în genunchi și smerenie. Dumnezeu dorește să-L căutăm din toată inima și să ne apropiem cu credință de El. Doamna Maria din satul Bălțați, raionul Ialoveni, ne-a povestit cum Dumnezeu a mângâiat-o în durere și i-a dat puteri să meargă mai departe după pierderea copilului.

Cum Dumnezeu vi S-a descoperit?

Acest caz a avut loc în luna martie anul acesta. Am fost însărcinată și am avut o sarcină extrauterină. Medicii nu au reacționat la acest lucru. Ei îmi spuneau să nu mă îngrijorez, pentru că nu este grav. Mi-au zis să stau acasă, să iau medicamentele prescrise și totul va fi bine. Am stat o săptămîna acasă și în seara de 7 martie, orele 11, am chemat ambulanța și m-au dus la spital. La ultrasonografie au depistat că trompa a crăpat și burta era plină cu sînge. Mi s-a făcut operație și am scăpat cu viață, dar în sufletul meu era o durere enormă. Atît de mult ne-am dorit acel copil…

Am suferit mult din pricina acestui caz și nu găseam răspunsul la întrebarea: „De ce eu?”. Medicul îmi spunea că nicio femeie nu este asigurată și oricărei femei i se putea întîmpla acest lucru. Cuvintele acestea nu mă linișteau. Într-o noapte, în timp ce căutam răspuns la întrebarea mea, de parcă venise o persoană la mine și mi-a spus: „Totul va fi bine! A plecat și nu îl poți întoarce.”

După aceste cuvinte, eu m-am liniștit și am început să revin la viața ce a fost până la acest caz.

Nu v-ați gîndit că Dumnezeu, în acest mod, a dorit ca să vă încredințați viața în mâinile Sale?

M-am gândit și chiar am discutat cu soțul și i-am spus că dacă nu a fost voia lui Dumnezeu ca acest copil să se nască, atunci s-a făcut după voia Lui. Noi am planificat acest copil demult timp, dar dacă Dumnezeu nu a dorit, atunci așa și s-a făcut. Totul este în mâna Lui.

Interesant paradox…

Femeile suferă enorm atunci când pierd copilul, pentru că înțeleg că este o persoană, o ființă vie. De ce nu este la fel în cazul avortului? De fapt, știm că majoritatea suferă, doar că după ce săvârșesc această crimă. De ce nu înțeleg gravitatea înainte de a ucide copilul?