Importanța lucrării profesorilor care predau Biblia copiilor și adolescenților | ACTUAL

În rândul evanghelicilor din Moldova copiii, adolescenții și tinerii constituie mai mult de jumătate din numărul total de membri.

În ultimii ani se atestă o descreștere a numărului creștinilor evanghelici în țara noastră, precum și a bisericilor plantate și a punctelor de misiune în interiorul țării. Ar fi mai mulți factori ce pot explica sau poate arăta spre cauza, rădăcina problemei.

În emisiunea aceasta urmăriți discuția despre importanța lucrării profesorilor de școală duminicală și a profesorilor care predau Biblia copiilor, adolescenților pentru asigurarea creșterii bisericii. De ce este important pentru creșterea Bisericii, pentru generația de mâine acest mare efort al profesorilor care investesc timp și resurse ca să învețe copiii și adolescenții Cuvântul lui Dumnezeu?

Subiectul a fost discutat la ACTUAL cu profesori experimentați în lucrul cu adolescenții și copiii, Violeta Blajjinschi, profesoară în cadrul Insitutului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova și Erika Maico, profesoară care predă copiilor Biblia de mai bine de 10 ani, la moment la clubul de copii din orașul Strășeni.

Articole recomandate: