Imagini de la tabăra EFNL 2009

S-a încheiat tabăra EFNL (English for a New Life) care a durat 10 zile. Împreună cu cei 250 de participanţi de toate vârstele am învăţat engleza, computerul şi cursul de studiu biblic „Doamne, vindecă-mi rănile”. Oricine a dorit să studieze împreună cu noi a fost binevenit, chiar dacă iniţial planificam să facem tabăra pentru 180-200 de oameni.

Grupul de Profesori studiază limba Engleză după manualul EFNL la tabără

Împreună cu noi au venit şi două grupe de profesori din şcolile publice.

Profesorii Studiază cursul „Doamne, vindecă-mi rănile”

Un grup au luat cursul de limbă Engleză, iar celălalt au studiat computerul şi anume, procesorul Word.

Grupul de profesori studiază programul Word la tabăra EFNL 2009

Dna Maria Răzmeriţă în prim plan în clasa de computere

Eficienţa taberei noastre se datorează în mare măsură grupului de profesori din SUA care vin în fiecare an să ne ajute, fapt pentru care le suntem foarte recunoscători.

Erik Brewer predă în grupul său la tabăra EFNL 2009

Prezenţa unui număr mare de profesori din Moldova, SUA şi Anglia ne-a permis să facem procesul de studii deosebit de eficient împărţind studenţii pe grupe mici.

În procesul de studiere s-a pus un mare accent pe comunicare, citire şi scriere.

Mulţumesc mult lui Dumnezeu pentru posibilitatea să facem această tabără şi tuturor profesorilor şi organizatorilor care au sacrificat timpul şi resursele lor ca să le poată sluji altora. Să ne rugăm pentru posibiltatea să avem cât mai multe astfel de tabere şi la anul.

Invit pe toţi participanţii să scrie la comentarii impresiile lor despre această tabără şi să le mulţumească pe nume profesorilor care i-au învăţat. De asemenea, invit şi profesorii să-şi spună impresiile şi aprecierea pe care o au pentru elevii lor.