Poți să te naști homosexual?

Este homosexualitatea innascuta?
Datele prezentate mai sus sunt dintr-un raport efectuat de Family Research Institute, care demonstrează din nou că homosexualitatea nu este înnăscută. Ma jos este oferită traducerea în limba română, iar spre final sunt expuse concluziile personale în urma analizei acestui studiu:

Poate fi schimbată identitatea sexuală?

  • Un sondaj realizat cu 735 adulți în Dallas, Texas – “V-ați considerat vreodată homosexual?”
  • 55 bărbați, 11 femei au răspuns ”Da”; 12 (18%) au răspuns că ei nu mai sunt bisexuali sau homosexuali
Au pretins vreodată că sunt homosexuali Heterosexuali în prezent Bisexuali în prezent

Homosexuali în prezent

Bărbați 8 (15%) 5 (9%) 42 (76%)
Femei 4 (36%) 1 (9%) 6 (61%)

Studiu Național cu privire la Sexualitate efectuat în SUA, 1983-84

  • 4663 adulți – Ați făcut parte dintr-o ‘căsătorie homosexuală’ vreodată? (informal)
  • 78 bărbați, 131 femei au răspuns ”Da”
  • 6 din acești bărbați (8%) și 14 din acest femei (11%) erau heterosexuali la acel moment, în ciuda angajamentului lor homosexual anterior

În concluzie: Pe site-ul http://www.moldovacrestina.net a fost discutat acest subiect, cu privire la veridicitatea faptului că homosexualitatea este înnăscută. Tocmai pentru că homosexualii nu recunosc această practică drept un lucru păcătos și nu recunosc puterea incredibilă a lui Dumnezeu de a elibera homosexualii de patima pe care o au în trupul lor, ei preferă să spună că așa s-au născut. Totuși, cauzele care fac o persoană să aleagă să fie homosexual sunt determinate de mediul în care a trăit, de un abuz sexual în trecut, de o dorință impusă de curiozitatea experimentării, o problemă psihologică, iar un articol cu mai multe detalii cu privire la aceste cauze puteți citi aici.

Un lucru, este cert, homosexualitatea nu este înnăscută, este o alegere a fiecăruia, din care poți fi eliberat cu puterea lui Dumnezeu!