Homosexualii acuză de fals la prezentarea statisticilor. Să calculăm împreună!

Infectarea cu HIV este mai frecventă în rîndurile homosexualilor, decât în rândurile heterosexualilor. Putem concluziona astfel reieșind din datele statisticilor existente la moment. Cu toate acestea, cei ce spun aceasta sunt criticați de homosexuali și învinuiți de minciună.

Potrivit centrului federal SIDA rusesc, în 2012 60% din cazurile noi de infectare s-au datorat injectării de droguri, 38% contactului sexual între persoane de sex diferit și 2% contactelor homosexuale sau bisexuale.

Procentul arată la prima vedere o frecvență mai mare în rândul persoanelor heterosexuale. Însă, pentru o comparația corectă este necesar a se lua în calcul numărul total din care trebuie calculat procentul respectiv. Astfel, populația Rusiei numără 143 milioane de locuitori, în coraport cu un număr mult mai mic de homosexuali (date statistice în acest sens nu există).

38% din numărul total de persoane infectate cu Hiv (703781) reprezintă 267436, cât ar reprezenta 2% din numărul total al persoanelor infectate cu HIV?

Raportând numărul de infectați la numărul total de homosexuali/heterosexuali cu siguranță obținem o frecvență mai mare a infectării cu HIV printre homosexuali: 

143 milioane = 100%

267436 = 0,187018%

X (numărul total de homosexuali din Rusia) = 100%

14075= 1407500/x

Această concluzie este întărită și de alte calcule statistice și realități factologice:

https://moldovacrestina.md/stiri/homosexualii-crestere-infectii

https://moldovacrestina.md/alte-tari/problema-bolilor-venericii-in-new-york-city

https://moldovacrestina.md/opinii/lungimea-vietii-homosexual

https://moldovacrestina.md/politica/legea-nediscriminare/gatan-dugas-pacientul-zero-infectat-de-sida

http://marianvitalie.eu/2011/11/13/socant-date-oficiale-ale-guvernului-sua-numarul-homosexualilor-bolnavi-de-sida-este-de-120-de-ori-mai-mare-fata-de-heterosexuali/