Cât trăiește un homosexual?

lungimea vieții homosexualilor
Acest studiu a fost realizat de Family Research Institute, cu privire la vârsta medie a persoanelor care duc un mod de viață homosexual comparativ cu cele care sunt heterosexuali. Mai jos este oferită traducerea în limba română a acestui studiu, cât și concluziile personale.

Necrologuri din SUA  timp de 13 ani

  • 6737 necrologuri din 18 reviste homosexuale, comparativ cu necrologurile din 2 ziare naționale principale
 

Vârsta medie la deces

% decedați la vârsta de 65+

Bărbați heterosexuali căsătoriți

75

80%

Femei heterosexuale căsătorite

79

85%

Bărbați homosexuali, decedați de SIDA

39

1%

Bărbați homosexuali, decedați nu de SIDA

42

9%

Lesbiene

44

20%

Statistici din Danemarca, 1990-2002

  • Rata decesurilor oficiale – Indivizi vreodată căsătoriți vs. Indivizi care au avut vreodată un partener homosexual
  • 561 gay, 91 lesbiene
 

Vârsta medie la deces

% decedați la vârsta de 65+

Bărbați vreodată căsătoriți

74

79%

Femei vreodată căsătorite

78

85%

Bărbați care au avut vreun partener homosexual

51

22%

Femei care au avut vreo parteneră lesbiană

56

24%

În concluzie: SIDA este cel dintâi argument care determină lungimea vieții unui homosexual. Anume Gaëtan Dugas a fost declarat pacientul 0 infectat cu SIDA. Acesta era homosexual, iar stilul lui de viață demonstra o continuă promiscuitate. Fiind însoțitor de bord, el a avut 2500 parteneri homosexuali doar în America de Nord, foarte mulți însă au fost și din alte părți ale lumii. Lungimea vieții lui Gaëtan Dugas a fost de 31 ani!

Dar SIDA nu este singura cauză care provoacă decesul homosexualilor. Cum a fost arătat în studiul de mai sus, diferența dintre vârsta medie a homosexualilor infectați cu SIDA și cei care nu au murit din această cauză este doar 3 ani. Dr. Paul Cameroon, în unul din articolele sale a menționat: ”Viața unei persoane implicate în relații homosexuale este redusă cu 24 ani, pe când viața unui fumător este redusă cu 7 ani. De ce atunci copiilor noștri li se spune în școli cât de periculos este fumatul, dar nu li se spune nimic despre mai marele pericol pe care îl prezintă homosexualitatea?”

Centrul de informare ”Gender-Doc-M” din Republica Moldova ar trebui să informeze pe deplin despre ce include modul de viață homosexual. Mă întreb dacă în vreo cărțulie, broșură sau buclet informațional oferit de ei este scrisă și informația cu privire la lungimea vieții unui homosexual?