H&M – de la haine ieftine și bune la politică ieftină și murdară

Am rămas azi indignat să aflu că producătorul de haine ieftine și bune H&M a început să facă propagandă homosexuală, lansând prima colecție de haine cu mesaj pro-LGBT. Compania aceasta și-a început activitatea în anul 1947, producând haine pentru femei. Apoi, a început să producă și haine pentru bărbați, copii, adolescenți și, recent, chiar au venit pe piață și cu mobilă. Hainele bune, simple și ieftine le-au dat mare succes, așa că azi H&M operează în 62 de țări ale lumii, având 4.500 de magazine cu peste 132.000 de angajați. Și nouă ne place să cumpărăm și să purtăm hainele acestui producător și așteptam să se deschidă și în Republica Moldova un astfel de magazin. Oricând vizitam România sau altă țară unde există un magazin H&M, dacă eram acolo cu soția sau cu fiica, îmi plăcea să le fac bucuria de a le cumpăra ceva haine din acest magazin. Știrea despre faptul că H&M a început să facă acum politică murdară LGBT m-a întristat și mi-a stins dorința să mai trecem pe la ei.

Am pus și o postare azi pe Facebook, prin care am rugat prietenii mei să-mi dea o listă cu producători de haine care s-au pronunțat ferm în susținerea familiei. Mi-ar place să-i cunosc bine, ca să apelăm la serviciile lor.

Și încă ceva… Frați și surori care credeți în Hristos, nu vă rușinați să le spuneți oamenilor despre Hristos la locul vostru de muncă. Iar dacă aveți o companie, gândiți-vă bine cum puteți folosi nu doar venitul pentru vestirea Evangheliei, dar și procesul de lucru, produsele și orice se poate, să le folosim pentru a vesti pe Hristos. Amintiți-vă că apostolul Pavel a mers la Acuila și Priscila ca să găsească un loc de muncă și o gazdă. Dar cât a lucrat la ei le-a spus Evanghelia și a făcut din ei ucenici ai lui Hristos. Apoi i-a pregătit pentru lucrarea de misiune și, la plecare, i-a luat cu sine și i-a lăsat în Efes să planteze acolo biserică. Toate acestea s-au întâmplat la locul lui de muncă, unde a fost nevoit să-și câștige pâinea până au venit Sila și Timotei din Macedonia și au adus un suport financiar, ca să se poată dedica în totul propovăduirii. Domnul să ne ajute să folosim cu înțelepciune tot ce avem ca să vestim Numele Lui și mântuirea!