Felicitare de 8 martie 2012

Chiar dacă există multe discuții și polemici în jurul sărbătorii de 8 martie, doresc să folosesc și acest prilej ca să-mi exprim recunoștința și aprecierea față de femeile care au contribuit și beneficează la conținutul acestui portal.

Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin cu multă bucurie, pace, sănătate și cu o moștenire bogată în Împărăția Lui.

Mulțumesc soției mele pentru dragostea ei, sprijinul și ajutorul pe care mi l-a dat în lucrarea Evangheliei pe care o facem împreună.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate  femeile pe care le-a folosit ca să-mi binecuvânteze viața. Mulțumesc  pentru mama mea dulce pe care am reușit să o cunosc doar până la vârsta de 9 ani. Mulțumesc surorilor mele Profira, Lidia și Lenuța care au arătat multă grijă și o dragoste jertfitoare pentru mine. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiica noastră scumpa Tika. Mulțumesc pentru învățătoarea și mama mea duhovnicească Mia Oglice care m-a învățat cu multă dragoste adâncimile Cuvântului lui Dumnezeu. Mulțumesc  lui Dumnezeu pentru soacra mea care mă iubește ca pe un fiu al ei și pentru cumnata mea Angela. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru femeile pe care mi-a dat harul să le păstoresc slujind în Biserica “Bunăvestirea” și care slujesc cu multă dedicare în lucrarea Evangheliei.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă umple inimile cu bucurie acum și la arătarea slavei Lui!