Extinderea legământului asupra urmașilor | Legământul, lecția 7

În această lecție, urmărind două exemple din Vechiul Testament, vom învăța despre extinderea legământului asupra urmașilor. Înțelegerea acestor adevăruri ne va ajuta să ne cercetăm trăirea noastră cu Dumnezeu și să luăm decizii în vederea îndreptării noastre, spre a fi mai plăcuți lui Dumnezeu.

Această lecție este o înregistrare la lecția de studiu biblic online pe care îl conduc în fiecare miercuri, ora 18:00. La acest grup sunt bineveniți toți doritorii să studieze împreună acest curs. Pentru înregistrare accesați:
https://moldovacrestina.md/legamantul-studiu-biblic-online/

Pentru participare la acest grup de studiu aveți nevoie de manualul “Legământul”. Dacă locuiți în Chișinău, puteți procura manualul la numărul de telefon: +373 (68) 044486.
Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/legamantul-format-pdf/?utm_source=Moldova%20Crestina

Pentru miercuri, 12 august, vom studia lecția 8 din manual. Completați lecția până atunci și conctați-vă la lecție la ora 18:00, prin aplicația zoom.