Este adevărat ce-ți prezice preotul la deschiderea cărții?

Întrebare:

Am fost la un preot acasă să îmi deschidă cartea. Acolo mi-a prezis viitorul meu. Cam ce a scris acolo a fost adevărat. Acum vreau să îmi răspundeți sincer dacă ce scrie acolo în carte este adevărat sau este minciună? Știu că este un păcat să deschizi cartea, dar vreau din toată inima mea să știu dacă e adevărat! Vă rog, fiți sincer.

Voi fi foarte sincer. Ceea ce a făcut preotul este un mare păcat și nici un slujitor adevărat al Evangheliei nu va face astfel de lucruri scârboase la care a recurs preotul. Dumnezeu în Sfintele Scripturi vorbește clar, repetat și condamnă categoric ghicitul sau prevestirea viitorului. Cum poate face așa ceva un preot care pretinde că cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu și că Îi slujește? Oare nu știe el ce spune Biblia despre ghicit și vrăjitorie?  Acest om se preface în slujitor al luminii, dar este un slujitor al Satanei. Cu puterea Satanei a reușit să vă spună lucrurile din trecut și astfel să vă facă să credeți și ceea ce vă vestește cu privire la viitor, ca să vă influențeze viitorul.

Nu credeți ce v-a spus cu privire la viitor, ci pocăiți-vă de păcatul săvârșit, mergând la acest slujitor al Diavolului care se preface că este preot. Credeți din toată inima în Dumnezeu și în Evanghelie. Primiți-L pe Domnul Isus în inimă și intrați în Noul Legământ cu El, ca să fiți mântuită. Numai astfel puteți primi iertarea de acest păcat, de toate păcatele săvârșite până în prezent și Dumnezeu vă va da darul vieții veșnice. Predați-vă deplin în mâna lui Dumnezeu, ascultați de Cuvântul Lui și El vă va binecuvânta viața, dându-vă un viitor și o nădejde. Așa să vă ajute Dumnezeu.