80 de adolescenți și tineri își doresc familii fericite

Despre importanța abstinenței până la căsătorie a fost lecția predată în cadrul proiectului ”Dragostea Adevărată Așteaptă” printre 90 de tineri și adolescenți. 80 din ei au decis să se păstreze curați până la căsătorie înțelegând valoarea virginității.

În grupul de tineri aproape de vârsta majoratului reacția a fost foarte diferită. Deși au ascultat foarte atent toată lecția, tinerii au ezitat mult timp cu legămintele în față. În ultimile clipe doar 2 băieți au decis să meargă împotriva curentului. În pofida glumelor batjocoritoare și ironice ale colegilor, aceștia au semnat legămintele prin care au decis să nu întrețină din acel moment relații sexuale până la căsătorie.

A doua jumătate a legămintelor tinerii au păstrat-o pentru a o face cadou în ziua nunții partenerului de căsnicie. Acest dar va însemna mult. Ei s-au gândit la viitorul lor partener înainte de a-l cunoaște. Dragostea lor nu va fi umbrită de nicio experiență anterioară.

Pentru a parcurge online lecția ”Dragostea Adevărată Așteaptă” și pentru a semna legământul castității, accesați această categorie: https://moldovacrestina.md/asteapta/semneaza 

Dacă doriți să vă alipiți proiectului prin implicare organizatorică sau în predare, sau să susțineți financiar proiectul, citiți mai multe detalii aici: https://moldovacrestina.md/asteapta/doneaza