Despre imaginile copiilor avortaţi

Imagini cu copii avortați

Întrebare:

Când vorbiţi de avort, de ce ataşaţi doar imagini cu copii cu ochi mari şi albaştri şi nu puneţi şi unul căruia îi curg bale din gură pentru că e bolnav, sau nu are mânuţe, sau sunt siamezi? Că tot voi spuneţi că un copil trebuie adus pe lume chiar şi bolnav fiind. Aceasta se numeşte sub informare şi ar trebui pedepsită de lege!

Imaginile nu diferă

Nu ştiu la ce imagini faci referinţă, dar cine mai poate stabili dacă a fost acel copil bolnav sau sănătos din moment ce sunt scoase din uter doar bucăţi din corpul lui?

O analogie nepotrivită

Şi chiar dacă sunt bolnavi, nimeni nu are dreptul să le ia viaţa, tot aşa cum nimeni nu are dreptul să omoare pe cei bolnavi care sunt în viaţă acum. Cum ţi-ar părea dacă azi ar începe o campanie de omorâre în masă a tuturor celor infectaţi de HIV/SIDA? Ce zici dacă s-ar găsi un „deştept” care ar spune că ei nu mai trebuiesc lăsaţi în viaţă pentru că, dacă nu mă înşel, pentru fiecare din ei se cheltuiesc în jur de 10.000$ anual (poate mă greşesc) pentru a le fi acordate medicamente. De ce atâta risipă? Fii atentă, merg după felul tău de gândire… Sau, ar mai putea spune acel „deştept” că trebuie să fie exterminaţi cei infectaţi de SIDA pentru că, uite, mulţi din ei sunt imorali, homosexuali şi molipsesc pe alţii de această pandemie, în felul acesta fiind ucigaşi. Cred că ţi se pare groaznic aşa un fel de gândire. Dar viaţa fetusului (copilului care se află în uterul mamei) preţuieşte tot atât cât preţuieşte viaţa fiecărui din noi. De ce spui că trebuie să fie omorâţi aceşti copii? Tu le-ai dat viaţă?

Dumnezeu pune mare preţ pe viaţa omului

Uite ce spune cel care ne-a dat viaţă nouă tuturor:

Căci voi cere înapoi sângele vieţilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; şi voi cere înapoi viaţa omului din mâna omului, din mâna oricărui om, care este fratele lui. Dacă varsă cineva sângele omului, şi sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. (Geneza 9:5-6)

Dacă Dumnezeu spune că va cere sângele vărsat, adică preţul vieţii omeneşti, de la orice dobitoc care va omorî un om, cum poţi crede că este drept să fie omorât un copil nevinovat? Sau ai văzut aici vre-o paranteză lăsată de Dumnezeu unde ar spune că în cazul celor handicapaţi, este permite să fie omorâţi… Am citit Biblia întreagă, de mai multe ori, o studiez zilnic, o predic, dar nu am găsit aşa ceva.