De ce se distruge Europa?

Într-un articol scurt publicat pe http://www.antena3.ro se relatează:

Un raport publicat, miercuri, de Parlamentul European, arată că în statele din Uniunea Europeană, la fiecare 30 de secunde se destramă o căsnicie şi se produce un avort. PE avertiezază că viaţa de familie în Europa este în pragul unui colaps. În acelaşi document, rata natalităţii este calificată drept critică, mai ales că în cele 27 de ţări ale Uniunii s-au născut,în 2007, cu aproape un milion de copii mai puţini decât în 1980. Un alt sondaj, realizat de Institutul pentru Politici Familiale în statele comunitare, dezvăluie faptul că numărul pensionarilor îl depăşeşte pe cel al adolescenţilor şi că tot mai multe persoane trăiesc singure.

De ce se întâmplă aceasta în Europa? De ce Uniunea Europeană se distruge după ce abia se constituie?

Nu din pricina că nu-L mai primesc pe Dumnezeu şi că au căutat să nu-i mai fie pomenit Numele nicăieri? Nu de aceea că au dat frâu liber oricărui fel de imoralitate? Nu de aceea că au permis homosexualilor şi lesbienelor tot ce au dorit? Nu de aceea că au făcut şi că fac din păcat virtute? Nu de aceea că au legalizat omorul copiilor nevinovaţi prin avort? Nu de aceea că au abolit pedeapsa cu moartea pentru ucigaşi şi în felul acesta pun mare preţ pe viaţa criminalilor şi nici un preţ pe viaţa victimei?

Pentru că nu vreau să se întâmple aceasta şi în Moldova, am ieşit ieri la Marşul Familiei. Pentru că nu vreau să se întâmple aceasta şi în Moldova voi insista la autorităţi până când vor scoate în afara legii organizaţia homosexualilor “GenderDoc-M” şi până vor anula proiectul de Lege antidiscriminare şi vor alcătui o comisie care va include reprezentanţi din întreaga societate civilă.

Dacă vrei să nu se întâmple aceasta şi în Moldova, nu sta indiferent. Acţionează azi pentru că mâine va fi târziu.