De ce oamenii au blocat parada gaylor în Riga?

Într-un reportaj televizat, la noutăţi, este prezentat cum cetăţenii au blocat parada homosexualilor din Riga. Vreau să-mi expun părerea în câteva gânduri cu privire la ce am văzut şi ce cred despre motivul pentru care au ieşit oamenii să blocheze această paradă.

Pentru că homosexualii abuzează sexual copiii

Oamenii care erau îmbrăcaţi în haine albe şi care erau blocaţi de poliţie după un gard de metal strigau „Net pederastii” (Nu pederastiei). Chiar dacă homosexualii spun că nu abuzează copii, ei o fac în mod viclean, aşa ca să nu poată apoi fi învinuiţi de nimeni cu privire la crimele pe care le săvârşesc. Ei abuzează mai întâi emoţional copiii prin „informarea” pe care p răspândesc în mod metodic. De aceea, ei insistă să înceapă această informare încă de la grădiniţe ca să-i facă pe copii să accepte sodomia la nivel de minte şi astfel îi fac curioşi să o practice. De altfel, cu doi ani în urmă, prin canalele lor secrete, homosexualii au încercat să întroducă un astfel de manual şi în grădiniţele din Moldova. Spre marea noastră durere şi nenorocire, conducerea lipsită de discernământ a 35 de grădiniţe a acceptat în calitate de experiment să-i înveţe pe copii din cartea „Sexul pe înţelesul celor mici” Priviţi singuri cum le este explicat copiilor în acel manual ce este homosexualitatea.

Potrivit cu definiţia autorilor, noi, părinţii, suntem „cei care avem probleme”, deci nu suntem normali, iar homosexualii şi homosexualitatea este ceva normal. Ce va gândi copilul după o astfel de lecţie la grădiniţă.

Un alt caz a fost în satul Trebujeni când un homosexual a venit şi a molestat 15 adolescenţi (băieţi). Când am spus cuiva despre cazul acesta, care s-a întâmplat în vara trecută, persoana respectivă mi-a spus că se zvoneşte că acum în Trebujeni sodomia a devenit o ameninţare pentru locuitorii satului pentru că se răspândeşte repede. Mi-ar place să cred că nu este aşa, dar Sfintele Scripturi spun că „puţin aluat (imoralitate) dospeşte toată plămădeala (biserica, societatea)”.

Oamenii din Riga au ieşit să blocheze parada homosexualilor pentru că le este ameninţată integritatea, moralitatea şi sănătatea psihică şi fizică a copiilor proprii.

Pentru că statul şi poliţia au încurcat destinaţia gardului metalic

Statul este chemat să protejeze siguranţa şi sănătatea cetăţenilor şi atunci când vine un lucru care ne ameninţă familiile şi siguranţa copiilor noştri, aşteptăm intervenţia statului care este chemat să ne apere. Atunci când suntem sfidaţi în aşa fel, când copiii noştri sunt expuşi în mod direct la influenţe păcătoase şi imorale, noi aşteptăm din partea statului să oprească pe oamenii care vin să distrugă. De ce politicienii nu au acest discernământ şi nu pun un gard metalic ca să-i oprească pe cei răi de la faptele lor rele?

Pentru că imoralii răspândesc imoralitate

De ce le trebuie homosexualilor această paradă? Este un subiect care vreau să-l abordez într-un articol aparte în viitor. Dar, este evident că principalul lor motiv este să se impună lumii prin păcatul lor şi să răspândească imoralitatea şi în mod deosebit sodomia. Oamenii cu demnitate şi principii morale nu pot accepta acest lucru.

Pentru că imoralii provoacă violenţă

Oridecâte ori am văzut pe homosexuali că se plâng de discriminare nu pot arăta la un caz concret, sau dacă arată, este ceva care se întâmplă întregii societăţi şi nu doar cu ei. Atât timp cât ei nu sfidează lumea prin imoralitatea lor, nimeni nu se apropie să-i întrebe detalii cu privire la viaţa lor intimă. Dar atunci când ei fac paradă şi vin să-şi spumege neruşinările, cum spune Scriptura, prin aceasta sfidează societatea întreagă şi îi provoacă pe oameni la violenţă.

Slăvit să fie Domnul care ne-a păzit şi încă nu am avut o astfel de paradă la Chişinău. Să luăm acţiune şi să facem tot ce ţine de noi pentru a nu admite un astfel de mare rău pe viitor.