Curtea Supremă consideră convingerile creștine dăunătoare pentru copiii din Marea Britanie!

Conform unei hotărâri luate de Curtea Supremă din Marea Britanie la 28 februarie 2011, se sugerează, că creștinii cu viziuni tradiționale privind etica sexuală sunt inadecvați pentru a crește și îngriji copiii și că „drepturile” homosexualilor avantajează libertatea conștiinței în Marea Britanie. Judecătorii au declarat, că convingerile creștine privind etica sexuală pot fi „ostile” pentru copii. Tot judecătorii au pregătit imediat o prezentare pentru Comisia pentru Egalitate și Drepturile Omului, cum că copiii riscă să fie „infectați” de convingerile morale creștine.

Hotărârea pronunțată afirmă cu tărie drepturile homosexualilor asupra libertății de conștiință în Marea Britanie și împiedică mai multe familii să înfieze copii. Se pare că nu se mai poate face nimic de a stopa barierile crescânde puse în fața creștinilor care doresc să adopte copii, dar care nu doresc să își compromită convingerile.

Iată ce afirmă un cuplu creștin: „Noi am dorit să înfiem un copil pentru a-i oferi un cămin iubitor. Dar din cauza acestei legi, nu mai știm cum să continuăm depunerea actelor pentru acest proces. Am fost excluși pentru că avem convingeri morale, bazate pe credința noastră și un copil nevoiaș acum a pierdut, probabil, ocazia de a fi îngrijit într0-o familie normală. Nu considerăm convingerile creștine normale drept ofensive, contrar celor afirmate de Comisia pentru Egalitate și Drepturile Omului. A fi creștin nu este o crimă și nu ar trebui să ne oprească să putem adopta copii.”

În țara noastră, la 17 februarie 2011 Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind prevenirea și combaterea discriminării. Acest proiect este una din cele mai mari amenințări asupra moralității, familiei și societății noastre, pentru că conținutul ei și aprobarea ei de către Parlament va permite cuplurilor de homosexuali să primească așa „drepturi” ca:

– înregistrarea căsătoriei civile și religioase

– adopția copiilor

– promovarea ideilor și conceptelor homosexuale în instituțiile de învățământ

Citiți în acest articol alte pericole grave ce vin peste țara noastră odată cu aprobarea în Parlament a acestui proiect de Lege. În timp, situația din Marea Britanie va fi comună și pentru țara noastră, iar creștinii vor fi cei discriminați, socotiți periculoși și limitați în drepturi.

Cu referire la: Christian Concern