Cum să înveți copilul să iubească pe aproapele ca pe sine însuși? | Pastor Vasile Filat

Trăim într-o societate în care copilul nu este învățat să iubească pe aproapele. Mai mult, nici adulții nu sar să apere pe cel aflat în nevoie, nu sunt gata să apere pe aproapele său.
Am predicat acest mesaj în una din seri la tabăra de taekwon-do și engleză ”English for a New Life” și vă invit să-l ascultați împreună cu copii voștri pentru ca să-i învățați să-și iubească aproapele.

Doritorii să participe la cursuri de studiere intensivă a limbii engleze sunt rugați să scrie la e-mail pentru înregistrare și detalii: contact@moldovacrestina.md sau la numărul de telefon: +37368044486

Te invit să studiem împreună cartea 1 Samuel. Studiul acesta îl predau online (ZOOM) în fiecare zi de miercuri la orele 20:00. Manualul după care studiem poate fi procurat în format electronic la adresa https://shop.eurasiaprecept.org/produs/1-samuel-pdf/

Alege de la link-ul de mai joi unul din grupele unde se completează împreună manualul și contactează pe liderul de grup pentru detalii:
https://moldovacrestina.md/studiaza-biblia-online/

Pentru participare la studiul de miercuri 20:00 va trebui de instalat programul ZOOM și să te conectezi cu 10-5 minute înainte de lecție folosind link-ul pe care îl vei obține de la conducătorul de grup.

Contactați-ne la adresa de mail: contact@moldovacrestina.md
Urmăriți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/moldovacrestina
Site: https://www.moldovacrestina.md/
Intră și pe telegram: https://t.me/moldovacrestina

Pentru discuții personale cu pastorul Vasile Filat vă invităm la
BISERICA BUNAVESTIREA DIN CHIȘINĂU
Str. Ciocârliei 2/8, Chișinău, Rep.Moldova
Servicii Divine:
Duminică, 14:00 – 16:00
Joi, 19:30 – ora de rugăciune
Comandați manuale de studiu biblic la info@precept.md
Alte informații la: +373(69)966779

#VasileFilat #MoldovaCrestina #xbox