Creştinii NU pot vota la 5 aprilie pentru PSD (Braghiş-Muşuc)

Am rămas nedumerit când am privit următoarea secvenţă video plasată pe portalul de noutăţi MoldNews.

 

Deci Partidul Social-Democrat din Moldova susţine în mod deschis pe homosexuali şi cel puţin, liderul lor Dumitru Braghiş nu vede nici o deosebire între homosexuali şi echipa lui Dudoglo, primarul oraşului Comrat. Mă mir că primarul Dudoglo nu a spus încă nimic la acest comentariu. Eu cred că trebuie să o ia ca şi o ofensă personală. Poate nu ştie încă. Dacă locuieşti în Comrat, sau dacă ai o altă posibilitate, poate mergi să spui primarului Dudoglo despre aceasta.

Iar Alexei Marcicov, fondatorul şi conducatorul neoficial al organizaţiei homosexualilor din Moldova numită Gender-Doc-M nu a întârziat să vină pe site-ul lor cu un mesaj plin de osanale şi să-l asigure pe Dumitru Braghic că a mai câştigat de la Marcicov un vot, iar cititorilor le spune că uite, în sfârşit, „în Moldova a apărut un politiciant care gândeşte ca în Europa”.

Este datoria noastră ca în timpul care a mai rămas, să spunem la toată lumea despre pornirile liderului PSD pentru care nu ne putem da votul.

Domnul să ne păzească de de astfel de „politicieni care gândesc ca în Europa” când este vorba să promoveze imoralitatea şi desfrâul.