Despre știința pe nedrept numită astfel…

În Epistola I către ucenicul său Timotei, apostolul Pavel i-a dat o avertizare:

Timotee, păzeşte ce ţi s-a încredinţat; fereşte-te de flecăriile lumeşti şi de împotrivirile ştiinţei, pe nedrept numite astfel, pe care au mărturisit-o unii, şi au rătăcit cu privire la credinţă. Harul să fie cu voi! Amin. (1 Timotei 6:20-21)

Există știință adevărată, dar este și cea care nu este știință și pe nedrept este numită astfel, căci se reduce la manipulare și este lipsită de dovezi și argumente. Teoria evoluției este o manipulare și este pe larg răspândită și acceptată de guverne și țări, pentru că ea îl scutește pe om de responsabilitate morală pentru răul făcut. Dar aceasta nici pe departe nu este știință. Până mai recent antropologii evoluționiști susțineau că vârsta omului Homo Sapiens este de 200.000 de ani. Acum, după alte descoperiri a 22 de fosile în Marocco, se presupune că vârsta ar fi de 300.000. Cum vi se pare o eroare de nici mai mult, nici mai puțin, ci doar 100.000 de ani?

Vă recomand să faceți rost de cartea “Creaționismul Științific” de Henry M. Morris ca să vedeți o abordare științifică a subiectului apariției universului, vieții și a omului.