Consecinţele indiferenţei faţă de imoralitatea impusă

Motivul scrierii acestui articol este noutatea groaznică care am citit la BBC despre un pedofil care a molestat mai mulţi adolescenţi din satul Trebujeni. Puteţi citi articolul în întregime ca să înţelegeţi mai bine adevărurile pe care doresc să le prezint în acest mesaj.

1. Pedofilii sunt homosexuali.

Oamenii se lasă înşelaţi şi nu vor să creadă că păcatul sodomiei îi face pe cei ce o aleg extrem de agresivi şi răi. Societatea s-a lăsat înşelată de imorali să creadă că homosexualitatea este o deviere mintală, o boală, o deviere fiziologică, etc. şi nu o alegere păcătoasă pe care o fac ei. Uitaţi-vă chiar în articol citat cum este prezentată subtil situaţia. În tot articolul, criminalul Anthony Mark Bianchi este prezentat ca şi pedofil şi nici odată nu se menţionează că este homosexual. Dar el a molestat cel puţin 15 adolescenţi (băieţi) din satul Trebujeni. Iată ce spune martorul

Ion Răileanu: Şi ce-i caracteristic, e că erau copii din clasa a şasea, de 12-13, cel mult 14 ani. Şi toţi aveau parcă ceva în comun…semănau cu fetiţele, erau frumuşei, oricum.

2. Homosexualii răspândesc sodomia şi molestează copiii.

Sodomiţii depun tot efortul să convingă societatea de minciuna că ei aşa se nasc, tocmai ca apoi în spatele acestei minciuni diabolice să poată molesta copiii. Victimelor le este ruşine să spună cum au ajuns în aşa stare sau dacă spun, atunci societatea prezintă aceasta ca şi pedofilie şi nici odată ca şi fel prin care victimele devin homosexuali. Cum se face că cei mai mulţi oameni din sat spun că nici nu au ştiut de aşa urâciuni în viaţa lor şi când colo, de odată, în satul lor cel puţin 15 adolescenţi “s-au trezit” a fi homosexuali, cum va spune cineva. Nu vedeţi ce scrie în articol? Ei deja alegeau să meargă singuri acolo. Să mai spună atunci cineva că homosexualitatea nu este o practică care se învaţă şi că nu este o alegere.  După ce am prezentat adevărul despre homosexualitate la conferinta de presă din luna mai, am primit nu la mult timp un sunet telefonic de la un tânăr. El nu avea îndrăzneală decât să ceară consiliere la telefon. La început mi-a spus: “Părinte, eu vreau ajutorul Dvs. pentru că am impresia că sunt bolnav psihic.” Când am întrebat ce îl face să se simtă aşa, a spus că nu are atracţie sexuală faţă de femei ci faţă de bărbaţi. L-am întrebat când s-a întâmplat această schimbare în mintea lui şi din ce cauză. Mi-a spus aşa:

Eu am fost băiat cu o dezvoltare normală ca şi toţi băieţii. Aveam atracţie faţă de femei, dar când eram la vârsta de 16 ani am făcut cunoştinţă cu nişte bărbaţi mai mari ca mine, care au început să-mi vorbească despre relaţii homosexuale. După ce mi-au vorbit mult timp, m-au făcut curios să încerc. Apoi, ei au insistat să fac iar, şi iar şi acum am ajuns unde am ajuns.

Tânărul acesta avea mai puţin de 20 de ani. Dacă vor fi cinstiţi, toţi cei care devin homosexuali vor povesti ceva similar.

3. Sodomiţii crează organizaţii pentru a răspândi homosexualitatea.

Sub pretext că sunt discriminaţi şi că le sunt încălcate drepturile, aceşti oameni crează organizaţii prin care răspândesc imoralitatea. În luna martie, Tudor Darie a trimis un mesaj la lista de discuţii a Centrul National al Tineretului din Moldova în care prezintă cartea de vizită a organizaţiei homosexualilor din Moldova.  În acest mesaj, se prezintă singuri cei de la organizaţia homosexualilor şi iată ce spun despre misiunea organizaţiei lor.

Misiunea:
– Integrarea lesbienelor, gaylor, bisexualilor si transexualilor (LGBT) in societate prin intermediul promovarii intereselor comunitatii. Prestarea serviciilor informationale, sociale, psihologice, juridice etc. si intensificarea relatiilor de parteneriat cu structurile guvernamentale si publice la nivel national si international.

Deci, ei au creat această organizaţie pentru a promova interesele imorale ale comunităţii lor imorale şi pentru a presta servicii informaţionale imorale. Criminalul Anthony Mark Bianchi tocmai aceasta a făcut la Trebujeni – şi-a promovat interesele şi a “prestat informaţii”.

Ceea ce s-a întâmplat la Trebujeni este consecinţa indiferenţei pe care o arată societatea faţă de imorali, organizaţia şi activităţile lor. Cazul acesta groaznic mai arată cât de repede poate să afecteze imoralitatea pe copii. Trebuie să intervenim cât putem de repede şi să cerem autorităţilor scoaterea în afara legii a oricărei organizaţii ce promovează imoralitatea. Cei ce stau indiferenţi mai deaprte, vor lua consecinţele.