Centrul de zi pentru copii cu dizabilități din Strășeni

În cadrul Fundației „Misiunea de Caritate și Binefacere a Persoanelor Handicapate din Republica Moldova” activează centrul de zi “ O nouă șansă” pentru copiii cu dizabilități. Situat în orașul Strășeni, centrul oferă ajutor spiritual, psihologic și material la circa 55 de familii care au la întreținere copiii cu nevoi speciale, dintre care 12 au parte de asistență logopedică și psihologică zilnică.

Pe lângă aceasta, Fundația de Caritate organizează anual tabere de vară cu studiu biblic pentru tineri și copii cu nevoi speciale, evanghelizări, activități cu ocazia zilei Mamelor, zilei copilului, petrecerea sărbătorilor religioase, studiu biblic prin corespondență și sesiuni de pregătire a liderilor creștini. Toate acestea se desfășoară cu ajutorul partenerilor atât din țară cât și din afara țării asa ca: Kom over en help, Licht im Osten, Christ The King, Breadline Moldova și Precept Ministries Moldova.

Dacă Dumnezeu v-a pus pe inimă să ajutați această fundație, o puteți face atât prin implicarea în activitățile Fundației în calitate de voluntari, cât și financiar, în măsura posibilităților. Pentru detalii scrieți la acest e-mail: handicapmission@yahoo.com