Care este pricina adevărată a declinului demografic?

Astăzi, Partidul Democrat din Moldova au publicat un comunicat de presă prin care realizează că declinul demografic pune în pericol viitorul Republicii Moldova. Bine că în sfârşit au văzut şi ei lucrul acesta, măcar acum, în campania electorală. Dar poate era cazul să vadă şi aportul care l-au avut şi îl au la acest declin prin faptul că încurajează imoralitatea şi pe imorali. Oare nu Dumitru Diacov este cel ce a declarat următoarele într-un interviu acordat Ziarului Liber?

Ştiţi sunt o serie de libertăţi care nu trezesc suspiciuni, dar de ce libertatea sexuală ar trebuie să nască atâtea suspiciuni ? De ce? Repet, noi suntem şi vom fi mai toleranţi decât ceilalţi!

Cum pot cei de la PDM să încerce a ne face să credem că chiar sunt îngrijoraţi de viitorul ţării şi de starea familiilor, când ei sunt unicul partid care susţin pe faţă şi promovează în toate felurile organizaţiile homosexuale şi aşa numitele lor „drepturi”? Pe cine vor să înşele? Nu mă voi mira dacă într-o zi Diacov care pledează pentru „libertate sexuală” şi partidul pe care îl conduce vor veni cu iniţiativa unei legi prin care să fie legalizat incestul, aşa cum caută să facă acum unii politicieni din România.

Domnul să ne păzească dă minciunile şi răutatea acestor oameni.