Bullying-ul și iubirea aproapelui | Pastor Vasile Filat

Bullying-ul și iubirea aproapelui. Care este soluția biblică împotriva bullying-ului? Acum se fac multe discuții despre bullying-ul care ia amploare tot mai mult.
Am predicat acest mesaj în una din seri la tabăra de taekwon-do și engleză ”English for a New Life” și vă invit să-l ascultați împreună cu copii voștri pentru ca să-i învățați să-și iubească aproapele.

Doritorii să participe la tabăra de studiere intensivă a limbii engleze sunt rugați să scrie la e-mail pentru înregistrare și detalii: contact@moldovacrestina.md

Te invit să studiem împreună cartea 1 Samuel. Studiul acesta îl predau online (ZOOM) în fiecare zi de miercuri la orele 20:00. Manualul după care studiem poate fi procurat în format electronic la adresa
https://shop.eurasiaprecept.org/produs/1-samuel-pdf/

Alege de la link-ul de mai joi unul din grupele unde se completează împreună manualul și contactează pe liderul de grup pentru detalii:
https://moldovacrestina.md/studiaza-biblia-online/

Pentru participare la studiul de miercuri 20:00 va trebui de instalat programul ZOOM și să te conectezi cu 10-5 minute înainte de lecție folosind link-ul pe care îl vei obține de la conducătorul de grup.

Pastorul Vasile Filat poate fi contactat la contact@moldovacrestina.md
Intră și pe telegram: https://t.me/moldovacrestina
Pentru discuții personale cu pastorul Vasile Filat vă invităm la
BISERICA BUNAVESTIREA DIN CHIȘINĂU
Str. Ciocârliei 2/8, Chișinău, Rep.Moldova
Servicii Divine:
Duminică, 14:00 – 16:00
Joi, 19:30 – ora de rugăciune
Comandați manuale de studiu biblic la info@precept.md
Alte informații la: +373(69)966779

#VasileFilat #MoldovaCrestina #bullying