Biblia pentru sportivi şi antrenori

Fiind membru al Consiliului PSP (Proclamation by Sports People) din cadrul Coaliţiei Sportive Internaţionale, la ultima conferinţă Skype am aflat de la Barry Spofford, directorul internaţional al Fellowship of Christian Athletes , că au tipărit în cadrul organizaţiei lor câte o ediţie specială a Bibliei pentru sportivi şi pentru antrenori. Am rugat să-mi trimită şi mie şi la foarte scurt timp le-am şi primit.

God's game plan (The Athlete's Bible)

Biblia pentru sportivi conţine pe lângă textul integral al Vechiului şi Noului Testament (traducerea Holan Christian Standard Bible) şi un studiu pentru toate cele 365 de zile ale anului cât şi alte materiale deosebit de folositore pentru sportivi. Lecţiile au fost alcătuite de către diferiţi sportivi şi învăţători ai Bibliei.

Coach's Bible (Devotional Bible for Coaches)

Biblia pentru antrenori este de dimensiuni mai mici, cu pereţii din piele, dar este alcătuită după acelaşi concept, foloseşte aceeaşi traducere şi conţine studii biblice speciale pentru antrenori alcătuite de unii din cei mai experimentaţi şi notorii antrenori creştini din lume.

Dacă cunoaşteţi limba Engleză şi doriţi să beneficiaţi de una din aceste ediţii ale Bibliei, contactaţi pe Barry Spofford.