Avem nevoie de o lege aspră care va apăra pe părinţi de copiii violenţi

Am rămas îngrozit să privesc acest reportaj despre tatăl din Drochia care a fost nevoit să-şi omoare propriul fiu despre care şi mama şi toată lumea spun că era extrem de violent. Acum, tragedia cea mai mare este că, după ce statul nu l-a protejat pe acest bărbat de la abuzul din partea fiului propriu, mai şi urmează să-l bage la închisoare pentru 25 de ani. Aceasta este o mare, foarte mare nedreptate.

Din pricina că nu există o lege aspră care ar pedepsi pe copiii ce îşi abuzează părinţii, iată de ce au devenit atât de dese aceste cazuri nelegiuite. La începutul lunii septembrie a mai fost un astfel de caz la Hânceşti despre care puteţi afla mai multe din articolul De ce tatăl din Hânceşti şi-a omorât fiul? şi de asemenea, vă invit să priviţi înregistrarea video de la înmormântarea fiului omorât de tatăl său, unde am predicat ce spune Dumnezeu despre acest mare rău.

Fenomenul acesta de abut fizic şi de batjocură la care sunt supuşi prinţii de către copiii lor este foarte frecvent în toate localităţile din ţară. Pentru că nu sunt pedepsiţi, aceşti răi şi mai mult rău fac. Iată un proiect legislativ de mare urgenţă asupra căruia trebuie să lucreze Ministerul Justiţiei şi Parlamentul ţării. Avem nevoie de o lege care ar apăra pe părinţi de copiii  lor abuzivi şi prin care copiii să fie învăţaţi respectul faţă de părinţii lor. Nu ne trebuiesc legi prin care caută să se întroducă în legislaţia ţării sintagma “orientare sexuală” care va da frâu la toată imoralitatea şi va mări răul de care şi aşa nu putem scăpa.