Ajută-ți vecinii în vârstă! | Campanie socială Moldova Creștină

UPDATE: Descărcați de aici versiunea în limba italiană a anunțului

În contextul crizei, generate de noul virus COVID-19, portalul Moldova Creștină vine cu un îndemn  de mobilizare a credincioșilor în vederea ajutorării persoanelor în etate. Vârstnicii reprezintă categoria de oameni cea mai vulnerabilă în fața virusului ucigaș.

Cum îi puteți ajuta?

În primul rând, îi puteți ajuta în plan material, prin procurarea produselor alimentare și medicamentelor, având în vedere apelul Guvernului de a sta acasă. De asemenea, îi puteți ajuta în aspect spiritual. Vă puteți ruga pentru nevoile lor personale, le puteți aduce o copie a Noului Testament sau a unui curs de studiu biblic, care va fi o mângâiere mare pentru sufletele lor.

Cum îi puteți contacta?

Mai întâi de toate, mergeți direct la cei pe care îi cunoașteți personal. Dacă nu-i cunoașteți, noi am elaborat un anunț în limba ROMÂNĂ pe care îl puteți descărca de aici, tipări și lipi pe panoul informativ din scara blocului în care locuiți. Introduceți în anunț datele voastre de contact, ca oamenii să poată lua legătura cu dumneavoastră.

Păstrați distanța socială

Nu uitați să urmați recomandările Guvernului privind măsurile de protecție. Pentru a nu expune vârstnicii riscului de infectare, păstrați distanța socială de minim 1,5 metri. Puteți lăsa lucrurile procurate lângă ușă și să-i telefonați ca să iasă să le ridice.

Dumnezeu să ne ajute pe toți să împlinim porunca de dragoste a Domnului nostru Isus Hristos!