Aduce suicidul eliberarea sufletului? | Adevărul despre Adevăr

Aduce suicidul eliberarea sufletului? Este moartea eliberarea sufletului? Dacă mor, o iau de la început? Ce se întâmplă dacă mor? Ce se întâmplă dacă mă sinucid?

Ultimele cuvinte ale DJ-ului suedez Avicii au fost dezvaluite ca parte a viitoarei carti a lui Mans Mosesson.

DJ Aviiicii – pe numele real Tim Bergling – a socat o lume intreaga cand a fost gasit mort intr-un hotel de lux din Muscat, Oman, pe 20 aprilie 2018, dupa ce si-a luat viata la doar 28 de ani.

Sinuciderea DJ-ului a survenit dupa ce a inceput sa se confrunte cu dependenta de droguri si alcool in urma unui val de faima datorat popularitatii muzicii sale, inclusiv melodii precum „Wake Me Up” si „Levels”

Citate din carte:
Artistul a mai adaugat: „Trebuie sa o iau de la capat. Acele zile in spital au fost zilele cu cele mai putine stari de anxietate si fara stres pe care mi le pot aminti din ultimii sase ani, acelea au fost adevaratele mele vacante, oricat de deprimant ar suna.

„A fost o usurare extrema, avand in vedere programul nebunesc pe care l-am avut pana in acel moment”, a mai scris Avici.

Mesajul final din jurnalul sau, care a fost scris cu doar o zi inainte de moartea sa, spunea: „Eliberarea sufletului este ultima etapa, inainte de a o lua de la capat

Cartea lui Mosesson, care urmeaza sa fie lansata in ianuarie 2022, va descrie modul in care Bergling a tratat faima si abuzul de substante.

Autorul a vorbit cu parintii lui Bergling, Anki si Klas Bergling, cu familia, prietenii si colegii pentru a pune laolalta povestea vietii artistului si a obtinut inregistrari dintr-un jurnal din perioada in care era internat in spital pentru a lupta cu dependentele sale.

Bergling a scris in jurnalul sau: „Mi-a fost greu sa accept sa nu mai beau niciodata, desi toti medicii mi-au sugerat ferm sa astept cel putin un an inainte de a bea o bere. Desigur, nu i-am ascultat pe majoritatea medicilor, i-am ascultat pe cei care mi-au spus ca este in regula daca sunt atent. Eram ignorant si naiv”.

Dacă doriți să oferiți o contribuție financiară și să luați parte împreună cu noi la această lucrare, accesați link-ul: https://moldovacrestina.md/doneaza/

Contactați-ne la adresa de mail: contact@moldovacrestina.md
Urmăriți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/moldovacrestina
Site: https://www.moldovacrestina.md/
Intră și pe telegram: https://t.me/moldovacrestina

Pentru discuții personale cu pastorul Vasile Filat vă invităm la
BISERICA BUNAVESTIREA DIN CHIȘINĂU
Str. Ciocârliei 2/8, Chișinău, Rep.Moldova
Servicii Divine:
Duminică, 14:00 – 16:00
Joi, 19:30 – ora de rugăciune
Comandați manuale de studiu biblic la info@precept.md
Alte informații la: +373(69)966779

#VasileFilat #MoldovaCrestina