900 de elevi din cel mai mare liceu din capitală au avut posibilitatea să audă despre Dragostea Adevărată

0
1015

Este vorba despre liceul ”Mihai Eminescu” în care își fac studiile circa 900 de elevi. 
Săptămâna aceasta, la liceul ”Mihai Eminescu”, a avut loc seminarul ”Dragostea Adevărată Așteaptă”. Seminarul presupune predarea lecției ”Despre virginitate” în toate clasele gimnaziale și liceale și a avut drept scop informarea elevilor cu privire la relațiile sexuale din perspectiva lui Dumnezeu.
Elevii au fost instruiți cum pot să ia o atitudine corectă față de aceste relații și cum să evite consecințele utilizării lor în afara limitelor stabilite de către Dumnezeu.  
Lecțiile  au fost predate de către un grup din șase persoane. Timp de 2 zile, elevii din 4 clase au luat parte la aceste lecții, dintre care 66 de elevi au luat decizia să se abțină de la relații sexuale până la căsătorie. Elevii au rămas uimți de ceea ce au auzit la lecțiile predate și, pe alocuri, îngândurați cu privire la decizia pe care au fost provocați să o ia. ”N-am auzit mai înainte despre așa ceva”, au măritursit unii dintre ei, alții au rămas încântați de lecții, iar alții s-au abținut, pe motiv că ”nu sunt siguri dacă își vor păstra promisiunea”.
Articolul precedentDoar seminția lui Iuda sunt evrei?
Articolul următor50 de legăminte au fost semnate la liceul ”Elimul Nou”
Aurica Guzun
Sunt profesoară de limbă engleză în cadrul A.O. ”English For a New Life” şi predau limba engleză atât în grup, cât şi individual. Am absolvit Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism şi scriu articole pentru portalul media Moldova Creştină şi ziarul Moldova Creştină. Am absolvit Institutul de Studiu Biblic Inductiv în anul 2013 şi predau Cuvântul lui Dumnezeu în grupuri mici pentru copii şi pentru maturi.