76 de legăminte din 86 semnate în una din deplasările din săptămâna trecută

Săptămâna trecută echipa ”Dragostea Adevărată Așteaptă” a desfășurat proiectul în mai multe localități. Una din echipe a adus un rezultat frumos. Din 86 de participanți 76 au decis să semneze legămintele purității și să aștepte în curăție până la căsătorie.

Dacă doriți să confirmați această decizie și dvs. puteți să o consemnați online: https://moldovacrestina.md/asteapta/dragostea-adevarata-leg%C4%83m%C3%A2nt.html. Înainte de a semna acest legământ vă sfătuim să parcurgeți lecția despre virginitate în cele 2 variante disponibile pe site: https://moldovacrestina.md/asteapta/semneaza

Irina Panainte

Am 27 de ani. Locuiesc în Chișinău. Sunt membră la Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău și studentă la Institutul de Studii Biblice Inductive din Moldova.
Fac ucenici și învăț pe oameni Biblia prin cursurile de limbă engleză pe care le predau. Sunt profesoară în cadrul Asociației ”English For a New Life” și la Școala Internațională de Misiune – Precept Ministries Eurasia, facultatea de jurnalism. Predau mai multe cursuri de studiu biblic în grupe în Chișinău, Dănceni și prin skype. 
Scriu pentru Ziarul Liber și Moldova Creștină, conduc emisiunea ACTUAL la Moldova Creștină TV.