Alți 408 tineri au decis să-ți păstreze puritatea până la căsătorie

Lecția ”Despre virginitate” a fost predată la peste 450 de elevi, 408 dintre care au decis să se păstreze curați până la căsătorie.

Predarea a avut loc în Sudul Moldovei în perioada dintre 23-27 februarie curent.

Profesorii au fost încântați de cele auzite și s-au mirat că mesajul ”abstinenței până la căsătorie” poate fi predat într-un mod atât de simplu – utilizând doar creta și tabla. De asemenea, ei au solicitat și câte o copie a materialelor folosite la lecție.

Una dintre profesoarele prezente la lecții a apreciat înalt lecția predată, concluzionând că relațiile intime sunt permise doar în cadrul căsătoriei, iar până acolo se ajunge doar prin abstinență. De asemenea, profesoara crede că lecția a fost binevenită, deoarece tinerii din ziua de astăzi nu sunt suficient informați despre acest subiect, de aici și comportamentul imoral.

Elevii au avut și ei o reacție la cele auzite. Iată câteva dinte opinii:

”De ce nu sunt atrași la răspundere acei care îi omoară pe copiii nenăscuți după cum și cei maturi trebuie să răspundă pentru crimele săvârșite?”, a întrebat o elevă din clasa a 7-a. Ca și contra argument la această opinie vine răspunsul unei eleve din clasa a 12-a: ”Doctorul își face meseria. Nu poartă nici o vină pentru această faptă, deoarece lui i s-a cerut s-o facă.”

Un alt tânăr și-a exprimat indignarea față de autorități, spunând că medicii care fac avorturi trebuie demiși din funcție. ”La ce se gândește statul atunci când trimite medici să propună tinerilor și adolescenților prezervative, dacă ele nu ajută?”, spune el.

Profesorii, la rândul lor, și-au exprimat mulțumirea față de organizatorii seminarului, zicând că subiectul este foarte binevenit pentru elevi, deoarece ei sunt la vârsta la care li se formează principiile și atitudinile pentru viață.