„Zolușca” își promovează produsele pe internet, apelînd la publicitate amorală

Rețeaua comercială “Zolușca” a decis să-și promoveze produsele sale pe internet călcând, se pare că, peste orice norme morale. Deși pretinde că se îngrijește de aspectul fizic al femeii, în goana sa după profituri, compania dimpotrivă sfidează onoarea și demnitatea acesteia.

Zolușca promovează produsele, apelând la publicitate amorală

“Zolușca” apelează la publicitate, care exploatează și defăimează corpul femeii, folosind imagini, pe care redacția noastră nu a dorit să le posteze pe acest site.

Imaginile se înscriu în categoria publicității amorale, reglementate de legea cu privire la publicitate și care este interzisă în Republica Moldova. Cu toate acestea, într-un interviu oferit unui portal media din Moldova, conducerea “Zolushka”  a declarat că nu se arată deranjată de această publicitate și le recomandă tuturor celor deranjați de imagini să-și caute de treburi și să nu-și piardă timpul cu astfel de ”mărunțișuri”.

Toți cei, care țin la morala publică și nu sunt indiferenți de calitatea publicității în țara noastră, sunt invitați să sesizeze Agenția de Stat pentru Protecția Moralității. Adresa: str.Pușkin, 24, et.3, bir.57. Telefon: 022 212170, 022 212190.