Ziua 3: Impresiile părinților despre tabăra de zi de la Horodca

În cadrul taberei organizată săptămâna aceasta în satul Horodca, copii au avut parte de o altă zi minunată plină de surprize și distracție. Copii au făcut studiu biblic pe baza căruia au făcut scenete. Părinții au avut păreri împărțite, dar majoritatea din ei au fost foarte bucuroși pentru că studenții au organizat așa ceva la ei în sat. 

Maria Raiu: ”Mulțumim mult pentru că ați venit la noi în sat și va-ți oferit să vă ocupați cu copii noștri. Ne bucurăm mult că prin dumneavoastră putem și noi să ne odihnim puțin și chiar am dori ca cineva să vină și să se ocupe cu ei săptămânal. Sunteți așteptați în fiecare an de noi cu mare drag.”

 

Aliona Bîrcă: ” Cântecele dumneavoastră sunt foarte interesante, încât ne captiveaza și pe noi ca părinți. Copii sunt foarte bucuroși să vă vadă în fiecare zi în sat. De dimneață uneori nici nu mănâncă pentru că spun că vor întîrzia la program. ”

Ion Bucos: ”Îmi plac foarte mult jocurile pe care le organizați, pentru că astfel le epuizați energia lor. Ei vin acasă și mereu sunt obosiți, ceea ce înseamnă că ei sunt împliniți de la activitățile pe care le faceți. Mulțumim frumos.”

Veronica Teni: ” Copii sunt foarte încântați de lecțiile pe care le aveți cu ei. Până acum rar când venea copilul meu să spună ”muțumesc”, iar acum ea vine și îmi spune ”mulțumesc” și ”te iubesc”. Muțumim pentru toate eforturile dumneavoastră.”

Ionela Nichifor: ” Mulțumim mult pentru că veniți la noi în sat. Copii sunt foarte nerăbdători să vină la voi la tabără. Noi nu avem posibilitatea să ducem copii la tabere, însă acum măcar așa își petrec vacanța interesant. ”

Studenții s-au bucurat mult de primirea părinților și chiar au avut parte de o mare încurajare din parte lor. Ei sunt foarte bucuroși că vor avea ocazia să facă tabăra și în anii viitori.