WUNDERLIST – instrument de planificare necesar fiecărui slujitor al Bisericii

Lucrarea Evangheliei ne solicită să ne organizăm bine dacă vrem să fim eficienți și să adunăm roade care să rămână pentru viața veșnică. Fiecare lucrare (proiect) implică un număr anumit de sarcini care trebuiesc bine planificate, organizate, delegate, urmărite să fie aduse la îndeplinire, etc.

Wunderslit este un serviciu pe Internet care oferă gratuit un instrumente cu adevărat fantastice pentru administrarea proiectelor. Iată aici un tutorial in limba engleză.  

Nu cunosc un tutorial Wunderlist in limba română și dacă cunoaște cineva, vă rog să indicați link-ul la cometarii, sau poate să faceți un astfel de tutorial și să ne dați și nouă link (la comentarii) să putem învăța. Pentru cei care nu cunoașteți engleză, dar vorbiți rusă, vă recomand acest tutorial Wonderlist in limba rusă.

Eu mă folosesc în prezent de OmniFocus care este un program bun, dar am cheltuit bani pentru procurarea lui pentru că nu cunoșteam atunci încă despre Wunderlist. Un alt avantaj al programei Wunderlist este că poți să o instalezi pe orice sistem de operare și poți să colaborezi cu mai mulți oameni asupra unui proiect. Deja mă gândesc să trec de la OmniFocus la Wunderlist. 

La sesiunea din 2-11 ianuarei 2014 voi prezenta mai mult cum se lucrează cu acest program și cum să-ți administrezi bine sarcinile.