Școala Internațională de Misiune caută voluntari creștini

Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia organizează vara aceast mai multe activități în localitățile din țară. Sunt invitați să se alipească în calitate de voluntari tineri creștini care doresc să experimenteze misiunea în acțiune.

Prima activitate va fi dedicată organizării taberelor de zi pentru copii, în perioada 8-13 iulie. Toți studenții și voluntarii vor fi împărțiți în grupe a câte 5-6 persoane și vor fi trimiși în diferite localități din țară pentru a lucra cu copiii. Programul va include studiu biblic și activități distractive.

A doua activitate este călătoria misionară din 9-11 august. În același format, echipele vor fi trimise fără bani în localitățile din Moldova despre care vor afla cu 15 minute înainte de plecare. Vor lua cu ei doar materiale evanghelistice  – Nou-Testamente, ziare, pliante. Ajunși la destinație, vor trebui să le vestească localnicilor Evanghelia, să zidească relații cu ei, să îi ajute cu lucrul prin gospodărie pentru a-și asigura hrana și cazarea. Astfel vor precăuta posibilități de plantare pe viitor a bisericilor evanghelice în acele localități.

În aceste activități sunt invitați tineri creștini din toată țara, care se vor alătura studenților Școlii în calitate de voluntari. Tinerii vor avea parte de o experiență duhovnicească deosebită. Vor învăța să predice Evanghelia, să lucreze în echipă, să depășească greutățile unui misionar, să rezolve conflictele, să zidească relații cu oamenii și cu autoritățile, vor face cunoștință cu studenții străini și vor avea posibilitatea să-și îmbunătățească calitățile de vorbire în limbile rusă și engleză.

Doritorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-35 ani, să fie membri într-o biserică locală și să aibă o dorință vie de a-L sluji pe Hristos.

Pentru înregistrare este nevoie să completați Formularul de Aplicare pentru Voluntari și să-l trimiteți la adresa de email ims@eurasiaprecept.org. Pentru mai multe informații contactați la numărul de telefon 069966779 (Felicia Rotaru).

Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia a fost fondată în anul 2012 cu scopul pregătirii creștinilor pentru lucrarea de misiune. În prezent, în cadrul Școlii, funcționează cinci facultăți: Taekwon-Do, Fotbal, Fitness, Floorball și Jurnalism. Școala pune un accent sporit pe studierea Sfintelor Scripturi după metoda inductivă. Toți profesorii sunt specialiști în domeniile lor și slujitori cu o bogată experiență misionară. Până în prezent Școala a pregătit sute de misionari în peste 16 țări ale lumii. Anul acesta Școala se desfășoara în perioada 25 iunie – 25 august.

Deschiderea oficială a Școlii va avea loc duminica, 30 iunie, la ora 10.00 la Centrul de Instruire și Agrement “Moldtelecom” din apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. La deschidere sunt invitați toți doritorii.