PRO-FAMILIA: Programul vizitei lui Alex Spak (jurist britanic) si Lika Roman (Miss Ucraina) la Chişinău

Va informam ca in perioada 26-30 Aprilie 2010, Asociația „Pentru Familie” a invitat in Republica Moldova doua personalităţi remarcabile si influente in ce privește promovarea si apărarea moralității si valorilor familiei. Este vorba despre juristul din Marea Britanie, Alex Spack si învingătoarea concursului național Miss-Ukraina 2007, Lika Roman.

Alex Spack va face o prezentare si analiza ampla a așa numitor politici europene de „Egalitate si Diversitate” si consecințele acestora asupra societatii si culturii tarilor europene. In acest context el va prezenta cum a evoluat legislatia britanica de combatere a discriminarii pe motiv de „orientare sexuala”, si ce efect negativ a avut asupra întregii societati.

Lika Roman va completa pe Alex Spack, impartasind experienta sa in lupta pentru valori in Ucraina, precum si se va axa asupra importantei moralității pentru societate.

Mai jos va prezentam agenda cu cele mai importante evenimente, legate de vizita lui Alex Spack si Lika Roman:

27 Aprilie, Marti

10.00 – Conferinta de presa. Tema: “Noile politici europene de “Diversitate si Egalitate” – consecinte pentru societate si cultura”. (Agentia de presa Infotag, str. Kogalniceanu, 76)

13.30 – Conferinta cu studentii Universitatii de Stat din Moldova. Tema: “Moralitatea societatii i-i determina viitorul” (Casa de Cultura a USM, str. Tighina,2)

16.30 – Conferinta pentru juristi. Tema: “Noile politici europene de “Diversitate si Egalitate” – consecinte pentru societate si cultura” (hotelul “Jolly Alon”, sala de conferinte, str. Maria Cebotari,37). IMPORTANT! Va rugam sa invitati juristi cunoscuti la aceasta conferinta!

28 Aprilie, Miercuri

08.00 – Conferinta cu studentii Universitatii Pedagogice “Ion Creanga”. Tema: “Moralitatea societatii i-i determina viitorul” (str. Ion Creanga, 1, blocul central, aula 102)

13.30 – conferinta cu studentii Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM). Tema: “Moralitatea societatii i-i determina viitorul”(str.Vlaicu Parcalab 52, aula 205921)

18.00 – conferinta la Biserica crestina “Isus Salvatorul”. (str. Sf.Ilie, 41)

29 Aprilie, Joi

12.00 – Conferinta cu reprezentantii administratiilor publice si locale din mun.Balti. Tema: “Noile politici europene de “Diversitate si Egalitate” – consecinte pentru societate si cultura” (mun.Balti, Primaria, sala de conferinte, str.Independentei,1)

De-asemenea va invitam sa urmariti  zilnic modificarile, care ar putea interveni in agenda pe situl oficial http://www.profamilia.md 

Web.: http://www.profamilia.md
E-mail: office(aron)profamilia.md
Mob. 069 201 352