Violuri crude – rezultatul propagandei homosexuale

Am privit un reportaj realizat de ProTV în care se relatează despre un adolescent ce a fost găsit în stradă cu o intoxicare alcoolică şi cu urme de sânge care arată că a fost violat.

Activiştii mişcării homosexuale se ţin toată ziua de făcut propagandă şi cer o lege anti-discriminare sub pretext că sunt discrminaţi, cu toate că nu au precedente şi nu au putut nici odată să aducă argumente că ar fi fost discriminaţi, atât timp cât nu impun altora practicile lor.

Chiar la începutul anului a mai fost un astfel de caz groaznic, despre care nu se auzea altă dată să se întâmple în ţara noastră, când şase bărbaţi din satul Cocieri au violat un tânăr de 17 ani. De ce Parlamentul, Preşedintele şi Guvernul nu s-au alarmat de aceasta?

De ce nu priveşte Guvernul la cazurile de viol care sunt săvârşite de homosexuali asupra adolescenţilor şi copiilor? De ce nu văd pericolul şi nu elaborează o lege prin care să înterzică orice propagandă homosexuală pe care cei de la Gender-Doc-M o numesc „informare în masă”? Oare nu le pasă deputaţilor noştri şi nu se gândesc că dacă nu întreprind nimic, dacă nu elaborează legi pentru a înlătura acest rău, vor deveni victime şi copiii şi nepoţii lor, nu doar a celor care i-au ales?

Când vin acum candidaţii la Dvs. să facă agitaţie pentru campania electorală, să le punem aceste întrebări ca să vedem ce au făcut şi ce au de gând să facă mai departe pentru a opri acest mare rău? Să aflăm ce atitudine au luat vizavi de proiectul de lege anti-discriminare, prin care homosexualii şi lesbienele încearcă să introducă în legislaţia ţării sintagma „orientare sexuală”. Aceasta le va da libertate să facă tot felul de propagandă la toate nivelele şi să bage la închisoare pe oricine le va ridica obiecţii, ca să nu mai zic ce va fi când cineva va încerca să se opună acestei propagande.

Să procedăm cu înţelepciune în campania electorală, să atenţionăm pe candidaţi la seriozitatea problemei şi să nu ne dăm votul pentru cei ce nu văd problema şi nu vin cu soluţii concrete la problema respectivă. Aşa să ne ajute Dumnezeu.