(VIDEO) Să alegem un președinte care ne apără valorile

Suntem în plină campanie electorală. Toți am fost surprinși de declarațiile făcute de Marian Lupu, care s-a retras din această cursă electorală. Toate interpretările date pentru această situație creează și mai multă confuzie pentru noi toți. M-am bucurat să văd că Valeriu Ghilețchi a declarat în conferința de presă că rămâne ferm pe poziția sa și principiile pe care le promovează în această campanie. Felicitări dlui Ghilețchi! Îndemn prietenii mei să asculte mesajul lui Valeriu Ghilețchi:

 

Eu susțin valorile pe care le promovează dlui și vă îndemn să-l votați. Vă invit să ascultați argumentarea mea în acest video:

 

Ieri am citit o noutate îngrijorătoare despre asigurarea unei proceduri de fertilizare in vitro în baza poliței de asigurare obligatorie de asistenţă medicală pentru cuplurile care nu pot avea copii. Cabinetul de Miniştri a votat proiectul de hotărîre de Guvern privind modificarea articolului 20 din legea privind sănătatea reproducerii, care prevede acest lucru. Majoritatea oamenilor nu înțeleg că fertilizarea in vitro presupune omorul în masă a propriilor copii. Vă invit să urmăriți explicațiile pe care le-am dat la această emisiune:

Această noutate și mai mult m-a motivat să votez candidatul Valeriu Ghilețchi, care vine să apere familia. Mulți îl învinuiesc pe dl Ghilețchi că vorbește mai puțin despre aspectele economice, dar vreau să atrageți atenția că în această campanie nici ceilalți candidați nu vorbesc mai mult despre aspectele economice. Vectorul geopolitic joacă acum un mare rol și alte aspecte au devenit acum mult mai acute. Nici nu cred că ceilalți candidați au un program mai bun decât al dlui Ghilețchi în ce privește dezvoltarea economică.

Aud des discuții de genul ”are șanse”, ”nu are șanse”. Dragi prieteni, șansele noi le dăm, noi cei care votăm. Alegerea pe care o vom face duminică va arăta cui dăm noi aceste șanse. Familia este foarte importantă. Dacă un om nu este fericit în familia lui, atunci nu se mai poate bucura nici de bunăstarea lui materială, nici de alte lucruri. Familia este expusă multor amenințări în societatea în care trăim, iată de ce duminică voi vota pentru Valeriu Ghilețchi. Vă invit să ne gândim la valorile noastre și să votăm înțelept.

Vă invit să ascultați și mesajul pe care l-am predicat duminica trecută la Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău despre alegerile prezidențiale: