(VIDEO) Referitor la alegerile prezidențiale 2016

Cu mirare am citit că se adună încet numărul de semnături pentru candidatul la alegerile prezindențiale 2016 Valeriu Ghilețchi. Mă așteptam să se fi adunat deja numărul întreg de semnături, numărul de 15000 de semnături. Cred că este foarte important să ne facem bine partea noastră și explic în acest video de ce:

 

Ieremia 29:7 ne îndeamnă următoarele:

Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!

Având în vedere valorile pe care le promovează candidatul Valeriu Ghilețchi, valori pe care le susținem și le dorim promovate în țara noastră, pentru care ne-am rugat mult timp, noi avem o oportunitate unică să participăm la confirmarea acestora.

Prin faptul că vom fi alături de acest candidat, noi ne vom implica cu toții împreună în viitorul țării noastre. Potrivit textului din Biblie citat mai sus, partea noastră este să ne rugăm, iar alta este să urmărim binele cetății. A urmări binele cetății înseamnă a face ceva concret, să ne implicăm așa cum putem, așa după cum este nevoie. Au mai rămas necesare încă 1000 de semnături. Pentru detalii despre colectarea semnăturilor sau felul cum puteți ajuta la aceasta, contactați: 069103623, 078099900.