(VIDEO) Oferă un cadou de Crăciun persoanelor care sunt în necaz

Dragi prieteni, vă invit împreună să oferim câte un cadou de Crăciun pentru femeile de la penitenciarul de femei nr.7 de la Rusca. Cu ocazia acestei sărbători putem să împlinim o nevoie a lor. Vrem să oferim fiecăreia câte o pereche de încălțăminte călduroasă de iarnă, poate chiar încălțăminte care a fost purtată, dar într-o stare bună, pentru că aceasta este nevoia mare a femeilor acum, după cum ne-a comunicat administrația penitenciarului.

De asemenea, vom oferi pe lângă încălțăminte și câte un manual de studiu biblic inductiv. Vom pregăti câte o cutie cu încălțăminte și manualul de studiu biblic. Le vom dărui cursul ”Doamne, vindecă-mi rănile”. Vă invit să ascultați în video detalii despre cum vă puteți implica:

 

Împreună cu Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău facem misiune la penitenciarul de la Rusca și am plantat o biserică acolo. Ne bucurăm să putem face misiune în penitenciar, pentru că se pocăiesc multe femei. Recent, administrația penitenciarului ne-a rugat să luăm parte la o nevoie specială pentru mamele cu copii mici în închisoare. Mașina lor de spălat s-a defectat și este nevoie de 7000 lei pentru reparație, dar și de detergent. Dacă poate cineva dona bani sau procura detergent, vă invit să ne comunicați și să contribuim împreună la aceste nevoi. Ne puteți găsi la str. Ciocârliei 2/8, regiunea Telecentru în fiecare duminică la orele 14:00, marți la 18:00 și joi la 18:00 (+373 69043143).

Adu-le aminte să fie supuşi stăpânirilor şi dregătorilor, să-i asculte, să fie gata să facă orice lucru bun, să nu vorbească de rău pe nimeni, să nu fie gata de ceartă, ci cumpătaţi, plini de blândeţe faţă de toţi oamenii. (Tit 3:1-2)

Să ne ajute Dumnezeu să fim plini de blândețe față de toți oamenii, pentru că și Dumnezeu a arătat o mare bunătate față de noi, așa o mare îndurare, după cum este scris:

Căci şi noi eram altădată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii. Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt, pe care L-a vărsat din belşug peste noi prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem în nădejde moştenitori ai vieţii veşnice. Adevărat este cuvântul acesta, şi vreau să spui apăsat aceste lucruri, pentru ca cei ce au crezut în Dumnezeu să caute să fie cei dintâi în fapte bune. Iată ce este bine şi de folos pentru oameni! (Tit 3:3-8)