Echipa Moldovei s-a clasat pe locul II la Campionatul de Taekwon-Do de pe insula Cipru

Participanţii din 9 ţări s-au întâlnit la campionatul Euro-Asiatic de Taekwon-do care s-a desfăşurat pe insula Cipru în 29-30 octombrie 2010. Am mers şi noi cu o echipă alcătuită din 6 sportivi din care 5 instructori ai clubului “Stolas Leukas” (Alexei Tentiuc, Ghenadie Bitco, Maria Sofianu, Tudor Rotaru şi Sandu Aprodu) şi Ghenadie Curbet, preşedintele clubului “Dunamis”. Luptătorii s-au întrecut la probele hyong (complexe formale), matsochi (lupte) şi kiok-pa (spargerea scândurilor).

Echipa Moldovei cu medaliile la campionatul de Taekwon-Do din Cipru

Cu ajutorul lui Dumnezeu această echipă alcătuită din 6 sportivi au reuşit să cucerească 18 medalii din care 6 de aur, 8 de argint şi 4 de bronz. În clasament general echipa s-a plasat pe locul II şi a fost decorată cu o cupă frumoasă.

Echipa de Taekwon-Do Moldova a luat cupa II la Campionatul de la Cipru

Ajunşi la competiţie am avut o surpriză plăcută să întâlnim o altă echipă de 11 sportivi moldoveni care fac parte din clubul “Voievod” şi care au venit la campionat împreună cu instructorul şi preşedintele lor Nicolae Pascaru. Ne-am bucurat să vedem evoluarea lor cu succes şi pentru suportul şi încurajarea pe care am putut să ni le oferim unii altora.

Mulţumim tuturor celor care s-au rugat pentru noi şi ne-au ajutat să participăm la această competiţie mare unde am putut să ne împrietenim cu instructorii şi sportivii din ţările participante şi să le împărtăşim despre noi, despre ţara noastră şi mai ales, despre credinţa noastră în Domnul Isus Hristos.