Vești de la Ajay despre situația creștinilor din Nepal după ultimul cutremur

După ultimul cutremur de pământ din Nepal, adică după cel repetat, fratele nostru Ajay Chaudhary a pierdut și legătura de Internet și mult timp nu a putut să o restabilească. Acum am primit noutăți și ceva poze de la el și vin să împărtășesc cu toți cititorii portalului nostru ca să ne rugăm în continuare. 

 

Casele de rugăciune ale bisericilor au fost distruse de cutremur. Serviciile divine se petrec în stradă, sub cerul liber. 

La 20 mai, chiar de ziua nașterii lui, fratele Ajay a mers cu un grup de pastori în localitatea Ramechhap ca să ajute biserica de acolo și pe cei care au rămas fără adăpost. Banii adunați de biserica „Buna Vestire” și creștinii care au dorit să se alipească acestei binefaceri au fost și sunt de mare ajutor pentru aceste nevoi. Drumul până la această localitate este extrem de greu și anevoios.  

 

 

Casa Liliei s-a risipit de la cutremur chiar atunci când ea era la ora de studiu biblic. Mulțumim Domnului că i-a protejat viața. 

 

 

 

Cu banii primiți de la creștinii din Moldova, Ajay a putut cumpăra un cort în care se adăpostește acum Lilia împreună cu cei doi copii ai ei. 

 

 

 

O mare mulțime de oameni stau încă în străzi, fără adăpost, pentru că au fost dărâmate în timpul cutremurului casele lor. 

 

Mulțumim Domnului pentru creștinii din Moldova care au emigrat în Germania și SUA și care, auzind despre această nevoie de ajutorare a sfinților din Nepal, au dorit să se alipească. Nevoia încă rămâne a fi mare și oricine dorește să ajute poate să trimită contribuțiile la conturile:

În valută:

Correspondent  Bank: The Bank of New York Mellon, New York,USA
SWIFT: IRVTUS 3N
Correspondent  account:  8900690941
Beneficiary’s Bank :  Victoriabank, Chisinau, Moldova
SWIFT: VICBMD2X  
Beneficiary: INVATATURA DIN CUVINT-PRECEPT MINISTRIES PENTRU MOLDOVA AO

Account IBAN : MD15VI000222400100104867 

În lei:

c/b 225100000104867

c/f 1011620008908

cod bancă: VICBMD2X416

BC Victoria Bank SA Filiala 3 Chisinau

Beneficiar: Invatatura din Cuvînt – Precept Ministries pentru Moldova