”Tatăl copiilor din eprubetă” nu recunoaşte că viaţa omului are valoare de la concepere

După conferinţa de presă organizată de Biserica “Bunăvestirea” la care a fost condamnată practica fertilizării “in-vitro”, fiind solicitat de ProTV, Veaceslav Moşin, medicul care a adus şi care promovează cel mai mult această metodă în Moldova (supranumit “tatăl copiilor din eprubetă”) a vorbit aşa de parcă nu face deosebire între spermatozoizi şi embrioni. Ba mai mult, a lăsat să se înţeleagă că până nu începe să bată inima copilului nu-l consideră om a căruia viaţă are preţ înaintea lui Dumnezeu.

De ce atunci se eschivează să le răspundă jurnaliştilor câţi embrioni au fost omorâţi din 1994 până acum în Moldova din cei care au fost obţinuţi prin fecundarea artificială “in vitro” la centrele conduse de el?  Cine cunoaşte şi va recunoaşte răspunsul la această întrebare?

Prin intermediul acestui articol, vreau să-i mai fac un îndemn acestui om să se grăbească a se pocăi pentru păcatele lui grave pentru că are mult, foarte mult sânge nevinovat pe mâini şi consecinţele din partea lui Dumnezeu în viaţa lui nu vor întârzia. În Biblie mai scrie:

Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera. (Galateni 6:7)