(UPDATE) Festivalul Precept Ministries Moldova, ziua a cincea

Festivalul Precept Ministries Moldova 2017 s-a apropiat, practic, de sfârșit. Timp de 5 zile, peste 300 de persoane din Moldova și de peste hotare au studiat epistola a doua al lui Petru, fiind ghidați de Kay Arthur, fondatoarea Misiunii Precept Ministries International și Mia și Costel Oglice, directorii de misiune globală Precept Ministries International. Participanții la Festival, cei mai mulți fiind învățători ai Bibliei și lucrători neobosiți în câmpul Evangheliei, au învățat cum să-și întărească chemarea și alegerea lor, ca să nu alunece niciodată. Au învățat că au căpătat o credință de preț, că dumnezeiasca putere le-a dăruit tot ce privește viața și evlavia și responsabilitatea lor acum este să dea toate silințele ca să unească cu credința lor fapta, cunoștința, înfrânarea, răbdarea, evlavia, dragostea de frați și iubirea de oameni. Dumnezeu a cercetat multe inimi prin Cuvântului Său.

Mai târziu vom publica pe site reportajul de la Festival și lecțiile integrale, predate de sora Kay Arthur. Până atunci vă prezentăm câteva mărturii ale participanților:

De asemenea, vă prezentăm un interviu realizat de echipa Moldova Creștină TV cu Kay Arthur, fondatoarea Misiunii Precept Ministries International.