Un nou botez la biserica Bunavestirea din orașul Chișinău

Săptămâna trecută biserica Bunavestirea din orașul Chișinău a avut un mare motiv de bucurie. Cinci tineri și-au mărturisit credința în apa botezului, împlinind astfel porunca Domnului Isus Hristos. Acești tineri au decis să urmeze și să împlinească în totalitate Sfintele Scripturi și să devină adevărați ucenici ai Mântuitorului.

Botez 2

Acești doi băieți, Oleg Țurcanu și Artur Tiutiunicov, au fost încă de mici abandonați de părinții lor și au fost duși să învețe și să trăiască la orfelinatul din orășelul Cupcini.

Botez7

Pe când erau încă adolescenți au fost luați la Chișinău în cadrul unui proiect de ajutorare pentru copii de la orfelinate, proiect în colaborare cu misiunea Precept Ministries pentru Moldova. Dumnezeu a lucrat în viețile acestor adolescenți prin instructorii de taekwon-do, Tudor Rotaru și Ghenadie Bitco, care au fost alături de ei.

De asemenea, Biserica Bunavestirea a fost o adevărată casă în care acești tineri au putut să crească în cunoștința Cuvântului lui Dumnezeu.

Artur

Oleg Țurcan a rămas orfan, însă Dumnezeu a avut grija ca toți frații și surorile lui să crească sănătoși. Iar dorința lui Oleg este de a vesti Evanghelia prin sport.

Artur Tiutiunicov a mărturisit că acum își dorește cel mai mult să fie un bun ucenic al Domnului Isus și să vestească Evanghelia oamenilor.

De asemenea, și Valerica a declarat în mărturia ei că nu își imaginează viața fără a spune prietenilor ei ceea ce este mai de preț, și anume despre viața veșnică.

Valerica

Dumnezeu să le ajute și pe Victorița și Cristina să fie cât mai utile bisericii, prietenilor și societății în care trăiesc. Iar prin fiecare dintre ei mulți oameni să cunoască lucrările minunate ale Domnului Isus.