Tu poți fi un Moș Crăciun!

Fiind copil, mereu iubeam sărbătorile de iarnă, mai ales Crăciunul. Iubeam să privesc scenetele care erau prezentate în fiecare an la Biserica „Buna Vestirea” din Chișinău, din care fac parte. Adoram să fiu activă în timpul predicilor păstorului Vasile Filat. Iubeam să primesc cadouri la sfîrșitul programului, pentru că eram copil.

Acum am crescut și a venit rîndul meu să fac pe un copil fericit, să simtă și el atmosfera frumoasă pe care a creat-o Dumnezeu odată cu nașterea Sa. Am început să mă implic de mai mulți ani în pregătirea programului de Crăciun. E un timp deosebit, știind că astfel poți aduce zîmbetul pe buzele unui copil. 

În fiecare an biserica noastră merge prin satele din raionul Ialoveni, unde aduce vestea mare a nașterii Domnului Isus Hristos. Împreună cu tinerii pregătim un program, iar la sfîrșitul acestuia le dăm cadouri copiilor prezenți. Ce poate aduce zîmbetul pe fața copiilor dacă nu cadourile?

În acest an, biserica noastră are nevoie de 2100 de cadori pentru 2100 de copii din diferite localități din raionul Ialoveni și nu doar. Acum, vreau să vă motivez să contribuiți la această nevoie pentru a putea aduce bucurie copiilor nevoiași. Dacă doriți să contribuiți la aceasta pentru a face fericiți cîțiva copii, atunci vă rugăm să scrieți un mesaj pe pagina de facebook a bisericii.