Tinerii învață cum să contribuie efectiv la creșterea bisericilor din țara noastră.

.c151 a{
color: #8c0502;
}
.c151 img{
max-width:564px;
}

Să te bucuri indiferent de împrejurări, fiind o încurajare pentru cei, care te urmează. Este unul din principiile învățate la sesiunea “Creșterea Bisericii”, care se desfășoară în aceste momente în cadrul Institutului Biblic Inductiv din Moldova.

“Cartea Filipeni are legătură directă cu plantarea și creșterea de biserici și, atunci, prin studiul acestei cărți, vedem cât de mult a crescut biserica din Filipe și care a fost succesul acestei biserici” spune Radu Blendarencu, profesor în cadrul sesiunii.

Studenții, setoși pentru Cuvânt, au venit din diferite colțuri ale țării, ca să învețe cum să contribuie la creșterea bisericilor locale, din care fac parte.

“Sunt foarte impresionat de această sesiune și doresc să ajut la creșterea bisericii mele, prin aplicarea celor învățate aici”. (Ion, Biserica din satul Păpăuți, raionul Rezina)

“Sesiunea m-a motivat ca eu, fiind ucenic, la rândul meu să fac ucenici. De fapt,  să-mi fac datoria mea de creștină”. (Ana, Biserica “Emanuel” din satul Bardar, raionul Ialoveni).

“Am veniti aici să învăț cum să duc Evanghelia altor tineri din generația noastră, ca să se întoarcă cu fața la Dumnezeu și să nu stea cu spatele la El” (Oleg Roșca, Biserica din satul Brânza, raionul Cahul).

Radu Blendarencu spune că el, personal, cu mai mulți ani în urmă a fost motivat să înceapă misiune, în urma studierii acestei sesiuni, de aceea, are așteptări mari și de la studenții săi.

“Vreau, ca plecând acasă, ei să aibă dorința, zelul, pe care l-au avut apostolul Pavel, Timotei, de a contribui la creșterea bisericilor din țară” a declarat Radu Blendarencu, pedagog în cadrul Institului Biblic Inductiv din Moldova.

Sesiunea se desfășoară în perioada 25 februarie-5 martie, în incinta Bisericii “Golgota” din Chișinău.