TESTAT! Cele mai curate şi sănătoase rufe, spălate cu … săpunul de gospodărie

Poate că titlul acestui articol a stîrnit la unii zîmbet pe faţă iar la alţii un interes sportiv, totuşi constat că aşa este. Noi, în familia noastră am renunţat complet la prafurile de spălat şi tot felul de aromatizanţi pentru rufe şi am trecut la săpunul de gospodărie de 72%, sau cum i se mai spune în popor „хозяйственное мыло”. Este probabil cel mai inofensiv, din punct de vedere al sănătăţii, produs de cosmetică şi cel mai ieftin, din punct de vedere economic. Mai ales pentru cei, care au copiii.

Ăştia de la televizor ne-au făcut „impecabil de curaţi” creierii cu „Ariel”-urile şi „Bingo”-urile lor, spunîndu-ne că doar detergenţii lor spală calitativ rufele, dar fără a ne spune despre nocivitatea pe care acestea le aduc organismului uman.

Poate că săpunul de gospodărie nu miroase atît de frumos, însă hainele spălate cu el, nu au miros sau au un miros natural. Noi punem hainele la muiat pe noapte în apă cu săpun, iar dimineaţa le băgăm în maşina de spălat doar pentru clătire şi scurgere. Rufele albe devin impecabil de albe la propriu. Încercaţi.