Te interesează Sfintele Scripturi? Înscrie-te în grupe de studiu biblic!

   

Studierea Sfintelor Scripturi este una din poruncile Domnului Isus, care a zis cu 2000 de ani în urmă Iudeilor ce crezuseră în El: “Dacă rămâneţi în Cuvântul Meu, sunteţi în adevăr ucenicii Mei, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face slobozi.” (Evanghelia după Ioan 8:31)

Ca și credincioși, care vrem să împlinim voia Dumnezeului nostru, noi trebuie să căutăm să o facem pe aceasta cu scumpătate și cu multă sîrguință.

   S-ar putea, drag cititor, să fi încercat de sine stătător să începi a lectura Biblia, dar la un moment dat te-ai plictisit sau nu ai înțeles prea multe și ai vrea să ai pe cineva de încredere care să-ți explice temeinic adevărurile citite. Sau poate cineva din prietenii tăi, care au aflat de această preocupare a ta, te-au luat în batjocură și tu ai renunțat, sau… poate chiar încă nu ai studiat-o niciodată, dar, citind aceste rînduri, Dumnezeu ți-a vorbit personal și ți-a spus că acum este timpul ca în sfîrșit să te ocupi și de sufletul tău, să începi să-L cauți pe Dumnezeul Cel Atotputernic anume așa cum se descoperă El în Cartea Sa, Biblia, ca să primești de la El odihnă pentru sufletul tău și să experimentezi în mod personal ce înseamnă cuvintele lui Isus “adevărul te va face slobod”.

Dacă dorești să cunoști ce spune Biblia la diferite aspecte ale vieții, dacă ai multe întrebări la care încă nu ai găsit răspuns, te invităm la următoarele grupe de studiu biblic inductiv:

Rut – Rudă cu drept de Răscumpărare(or. Călărași, vineri, orele 17.00).

Acest studiu ne arată cum Domnul Isus ne-a cumpărat în calitate de Răscumpărător și cum mijlocește pentru noi, ne apără, oferindu-ne ocazia de-a ne reface viețile ruinate.

Iuda – Cum să luptăm pentru credința care a fost data sfinților?(s. Bardar, marți, orele 20.00)

Studiind acest curs, vei învăța cum să lupți cu adevărat pentru credință, cum să rămîi pe poziție atunci cînd oamenii vor încerca să strecoare învățături înșelătoare și cum să nu te lași afectat de erezii.

Filipeni – Cum să ne bucurăm totdeauna în Domnul?(s. Bardar, marți, orele 18.00)Vom învăța dacă este posibil să te bucuri cînd suferi. Ce stă la baza bucuriei când treci prin circumstanțe critice?

Grup skype-Banii și posesiunile: în căutarea fericirii(joi, orele 20.00). Vom învăța că modul în care folosim bunurile materiale arată calitatea relației noastre cu Dumnezeu.

Pentru înscriere ne poți contacta la adresa de email: ghenacurbet@gmail.com sau nr. de telefon: 079006116.

Toate aceste manuale, precum și altele, le puteți procura la Librăria Creștină Învățătură din Cuvânt. Magazinul se află pe adresa Alecu Russo 59/6. De la Circ: microbuzul 166, 129, autobuzul 5, troleul 24 – staţia „Mihai Sadoveanu” (4 staţii de la Circ spre Ciocana). Dinspre st. Ismail, microbuzul 113, 121, troleul 21, tel. +373060177822.