Tatiana Mirgorodskaia: „Prin fitness ajut femeile să fie sănătoase fizic și spiritual”


Fitness-ul a ajuns unul din cele mai solicitate sporturi în țara noastră.  Aces gen de sport câștigă tot mai mult teren și adepți. Practicat în mare parte de către femei, fitnesul se impune încet și în rândul bărbaților.

Astăzi am a discutat  cu antrenoarea de fitness Tatiana Mirgorodskaia. Aceasta a declarat pentru portalul nostru că însuși cuvântul fitness înseamnă o viață sănătoasă, „iar o femeie sănătoasă este o mare binecuvântare pentru familia și soțul ei”. „Psihologii au ajuns la concluzia că dacă o femeie este sănătoasă atunci ea este satisfăcută de modul ei de viață indiferent în ce domeniu activează”, a ținut să specifice Tatiana Mirgorodskaia.

Întrebând-o de ce a ales să antreneze anume fitness Tatiana ne-a spus că a ales să practice acest gen de sport pentru a ajuta femeile, ca ele să fie ocolite de diferite boli și să se simtă bine emoțional.

Ceea ce o  face diferit de alți instructori și alte săli, poate mai mari de fitness, este pasiunea cu care această instructoare lucrează și faptul că este interesată ca clienții ei să fie sănătoși și spiritual prin studierea Sfintelor Scripturi. Antrenoarea Tatiana consideră că oamenii care trăiesc cu Dumnezeu trebuie să aibă grijă de sănătatea lor în măsura în care ține de ei.

Întreabată cum studiu biblic le-a ajutat pe fetele cu care lucrează, Tatiana ne-a mărturisit că multe femeie se simt mult mai bine din punct de vedere emoțional. Iar la una din lecțiile de studiu biblic a trebuit să explice că avortul este crimă și păcat. O doamnă asistând la aceste lecții știind că este însărcinată și având gândul avortului datorită faptului că  avea o vârstă aproape de 40 de ani, a renunțat la avort dând naștere la un copil sănătos.

O altă mărturie frumoasă a impactului studiului biblic în viața fetelor care vin la orele de fitness este faptul că o fata a renunțat în urma studierii cursului  biblic „Sexualitate din Perspectiva Bibliei” să mai trăiască în concubinaj. Aceste mărturii frumoase sunt completate de alte zeci de mărturii când multe femei au căpătat sănătate practicând acest gen de sport.

Tatiana a ținut mult să mulțumească prin intermediul acestui reportaj, Pastorului bisericii Bunavestirea, Vasile Filat pentru viziunea pe care i-a dat-o  și pentru multele încurajări în munca ei. 

Vă reamintim că puteți să practicați fitness sub îndrumarea Tatianei  în sala Master Shape din sectorul Botanica a orașului Chișinău și în sala Clubului de taekwon-do Stolas Leukas de pe strada Academiei 9/1. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 079551181 sau scrieți la adresa de email mirgorodschi@mail.ru