Tabăra de zi din satul Coteala, ziua 4.

Astăzi pînă la amiază totul a trecut ca de obicei: am avut jocuri, studiu, cîntări, și copiii au rămas fericiți. Am avut ocazia să discut cu o mamă care vine cu copilul ei la această tabără și ea s-a împărtășit cu părerea ei despre tabără.

Stețuc Tatiana: „Tabăra aceasta este foarte bună și lecțiile sunt atît de atrăgătoare încît mă implicam și eu, totul este exrtaordinar. Bine ar fi ca să nu se termine sau să fie ceva asemănător care să fie în fiecare zi.”

 

După amiază le-am pregătit o surpriză. Studenții școlii „Internarional Sport Choaching School” au arătat o prezentare de Taekwan-Do. Prezentarea a avut un efect uimitor, spectatorii erau atît de atenți încît nimeni și nimic nu putea să-i sustragă. Erau clipe cînd răsuna satul de aplauzele și strigătele lor de bucurei.

După prezentare am avut niște întrebări pentru o învățătoare de muzică care s-a împărțit cu părerile ei despre prezentare.

Aliona Iechimov:„Această tabără este ceva foarte fromos mă bucur mult că sunteți aici. Această prezentare și comportamentul studenților arată că școala unde își fac studile nu este o școală doar de antrenament fizic, dar și moral; se vede că sunt foarte bogați în suflet, intră repede în contact cu copiii și sunt foarte activi. Este frumos ce fac, este foarte plăcut pentru mine acestă tabără.”

Mai tîrziu, am organizat copiii la curățenie pe un teritoriu mai întins de la Biserica ortodoxă pînă la teritoriul destinat pieții satului. Copiii strîngeau gunoiul cu așa hazard încît au aruncat în sacoșa de gunoi zece lei. Locuitorii satului, care au văzut acest lucru au fost uimiți și bucuroși.

După aceea am mai jucata niște jocurii apoi am plecat.

Pentru ultima zi de tabără, ziua de vineri, le-am pregătit un filmuleț despre tabără cu pozele lor și momente interesante. Dacă doriți să-l vizionați, link-ul va fi pe articolul zilei de vineri.