Tabăra de zi din satul Coteala, ziua 3.

Astăzi Studenții de la Școala Internațională de Misiune prin Sport și Mass-Media au continuat cu ajutorul lui Dumnezeu  lucrarea cu copiii ]n satul Coteala. Numărul copilor nu deferiențiază aproape nimic de zilele precedente. Doar că astăzi de dimineață au venit mai mulți copiii.

            Ziua sa început mai interesant, de dimineață a venit învățătorul de educație fizică din sat și spre mirarea noastră ne-a întins o mînă de ajutor aducîndune multe cercuri, 2 mingi de volei, și ne-a mai încurajat mult. Astfel vedem cît de minunat lucrează Dumnezeu. După ce a plecat am organizat o înviorare și multe alte starturi vesele în care au participat chiar liderii. După aceasta am început studiul neobeșnuit de interesant fiindcă niște membrii din biserica locală ne-au adus înghețată pentru toți copiii și aici mai vedem odată mîna lui Dumnezeu. În timpul studiului o bătrînică, care mergea de la biserica ortodoxă, sa oprit în rînd cu grupul lui Vlad și s-a desfășurat o discuție, bătrinica a spus că a mai auzit predici de a lui Vlad, și îi plac mult ba chiar a spus copiilor să asculte atent despre ce îi învață acest om. Mie mi-a fost de mirare că o femeie ortodoxă are o părere atît de bună despre această tabără. Mai tîrziu din discuții cu Vlad am aflat că el este în relații foarte bune cu preotul din localitate. După aceea am continuat studiul. Terminînd studiul ,findcă nu prea am avut timp, am jucat un mic volei și am plecat la masă.

            După masă cînd ne-am întors copiii deja ne așteptau și am început jocurile, iar în timpul jocurilor s-au alăturat și cîțiva tineri și au participat la studiu, și arătau foarte cointeresați. După studiu Vlad a vorbit cu fetele, care sunt prezente în fiecare zi și se ocupă cu voleiul, să deschidă un club de voleibol în sat, și pararel cu voleiul vor putea continua să studieze diferite cărți astfel aflînd mai mult despre Dumnezeu. Spre bucuria mea și a lui Vlad ele au căzut de acord și au fost cointeresate. Sper că aceasta se va realiza. După aceasta am jucat un fotbal cu niște băieți din sat după care am fost nevoiți șă plecăm și iarăși despărțirea a fost grea copiii continuau să fugă după autobuz pînă nu am ieșit la strada centrală.

            Cînd mă gîndesc că din timpul programat pentru tabără deja e trecut de jumătate și încă puțin timp ne-a mai rămas doresc să opresc timpul, și să continuăm această tabără. Rugățivă ca Dumnezeu să ne ajute să facem lucrarea dăstoinic și ca Cuvîntul lui Dumnezeu să lucreze în viața tinerilor. Rămîneți pe pagina și veți afla ce se va întîmpla mîine, apropo mîne va fi ceva foarte interesant.­­